Hva er Neon Wire?

 Neon tråden er et slanguttrykk for electro wire, en spesiell type ledning som lyser sterkt når en strøm kjøre gjennom den på. Neon ledningen er en relativt ny utvikling, men består nå av en kobberkjerne dekket på markedet rundt 2000 med fosfor, pakket med to meget tynne tråder rundt kjernen i et spiralarrangement, som allerede er beskyttet av en tynn plastkappe. Når lasten passerer gjennom ledningen, fører det til at fosfor til å avgi et vakkert lys. Neon ledningen er veldig fleksibel, relativt billig, og kommer i mange farger.

 Alle selvlysende materiale som sivilisasjonen utviklet, er neon tråd en av de mest fleksible og er mottagelig for kreative programmer. Neon ledning kan leveres fra en rekke kilder - kan noen modeller drives av vekselstrøm eller likestrøm. Dens strømbehovet er lavt nok til at folk utforme kostymer i de belagte ledninger innebygd med lette batterier og ledninger gløden brightly i timevis. Skulpturer kan fremheves ved den kunstneriske anvendelsen av wire, og programmert til å slå på om natten, noe som gjør for en ny og vakker dekorasjon.

 Enkelte selskaper selger også styringsenheter til å følge neon wire, slik at brukeren kan programmere dem til å slå av og på etter behov. Lysstyrken neon ledning varierer med tykkelsen - tykkere ledning kan være betydelig lysere. Til tross for navnet, inneholder neon ledning ingen neon, og kan faktisk erstatte den tradisjonelle lysstoffrør i mange applikasjoner. Den inneholder ikke glass, slik at det å bryte mye tryggere og mer vanskelig. Den teknologien som trengs neon ledning rundt en stund, men bare ikke har implementert inntil nylig.

 Neon ledningen er kult å ta på, noe som gjør den perfekt for å legge til klær eller skal brukes til innendørs bruk. Selskaper nevne ledningen tråd neon, electro wire, eller bare ledningen EL, avhengig av deres preferanser. Det er solgt i nesten ubegrenset lengde, og som de fleste produkter, er kostnaden sterkt redusert når kjøpt i bulk. Det er til og med fagfolk som er spesialister i å lage komplekse bilder og design av neon tråd, noen mer enn 20 meter høy.

  •  EL ledningen kan brukes på klær og kostymer.
  •  EL ledning kan nevnes i skoene.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha