Hva er nese?

 Nasal mucus er et stoff som i nesen gjennom slimhinnene. Slimet er produsert i mange deler av legemet for en rekke årsaker. Hovedårsaken til nasal mucus er å beskytte kroppen mot skadelige stoffer som kan komme inn og infisere en person. En annen grunn til slim i nesen, på huden fra å tørke ut i neseborene.

 Slimet er laget av celler som ofte absorberer store mengder av en væske. Disse cellene blir deretter blandet med kroppens naturlige væsker € ™ s og for å utvide dem. Slim har også andre celler som er antistoffer, og noen av dem er faktisk antiseptisk, noe som betyr at de kan noen ganger være direkte bakterier som de møter slitasje dødsfall. Konsistensen av slim endres ofte avhengig av hvor mye vann som er blandet med den, slik at noen ganger kan det være meget væske, eller det kan være tykt eller sprø.

 En persona € ™ s kroppen produserer nasal slim som svar på mange oppfattet truslene. For eksempel, hvis kroppen gjenkjenner allergenene i luften, vil det produsere slim som et middel for å kaste bort. På denne måten er nasal mucus nesten like tree saft. Både treet sap og nasal arbeid for å avskjære innkommende trusler, og både tørke dem, og dermed nøytralisere disse truslene. En mye slim vil løpe ut av nesen, men en stor del av den er også generelt svelget, magen som gjør det mulig å ødelegge alt fanget i trusler.

 Nasal slim Fargen kan noen ganger gi ledetråder til årsaken. De fleste leger sier at klart slim er vanligvis et tegn på en slags umiddelbar fysisk reaksjon, som vil vanligvis representere allergi eller en overhengende fare for bakterier. Mange leger tror at hvitt slim kunne foreslå en type viral infeksjon, mens mørk grønn mucus er kjent for å foreslå en langvarig bakteriell infeksjon. Fargen på slimet ISNA € ™ t alltid vært betraktet som en pålitelig indikator, men i noen tilfeller folk kan bruke den til å lage overfladiske dommer om deres tilstand.

 Det er mange behandlinger for overdreven nasal slim, sammen med noen hjemme rettsmidler. Den mest grunnleggende middel er å bare blåse nesen, men noen leger tror det kan føre til bihulebetennelse. Det finnes også medisiner som kalles antihistaminer som reduserer immunforsvaret og kan potensielt redusere nasal slim. Noen eksperter foreslår at konflikt med slim faktisk mot sin hensikt fordi det kan kortslutte kroppen € ™ s naturlige forsvarsmekanismer kan være.

  •  Tar varm dusj kan bidra til å bryte nasal slim som forårsaker lunger.
  •  Inhalating mentol damp eller damp er en god måte å redusere nasal slim.
  •  Kroppen produserer mange nasal slim som svar på oppfattet truslene.
  •  En nesespray vanning.
  •  Det er flere behandlinger for overdreven nasal slim.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha