Hva er netto materielle eiendeler?

 Netto varige driftsmidler omfatter alle fysiske, materielle ting en bedriftseier er faktisk, etter at alle de tingene som blir trukket et selskap. Med andre ord, netto eiendeler er alle ting som kan selge en bedrift å få penger, minus alle de tingene som det ville da bli tilbakebetalt fra inntektene. Immaterielle eiendeler er utelukket.

 Bedrifter har mange forskjellige ting. Selskapet eier konkrete ting, som for eksempel bygningen opererer fra, bord og stoler hans stab er hans stab arbeidet i datamaskinene, og produktene selskapet produserer og selger. Eiendom og regnes som et håndgripelig aktivum fordi det er et fysisk objekt som kan selges eller overføres.

 Et selskap eier også immaterielle elementer, eller elementer som ikke er så enkelt å lage målbare verdier og selge. For eksempel, er en selskapets merkevare og omdømme en immateriell eiendel. Apple, for eksempel et gjenkjennelig merkenavn og image. Det er vanskelig å sette en dollar verdien på nøyaktig hvor sitt merkenavn og merkevare omdømme er verdt å sette. Navnet på merkevare og image er ikke de fysiske, varige driftsmidler.

 Hvert selskap har også forpliktelser til enhver tid. Et slikt ansvar kommer i form av aksjer i aksjer i selskapet har utstedt. Når et selskap utsteder aksjer på lager, andre investorer kjøpe disse aksjene og bli eiere av et selskap. Som sådan, som stammer fra en person har, verdi og personen som eier en del av eiendelene i selskapet. Dette betyr at når et selskap beregner sine netto eiendeler, aksjer verdien av alle utestående aksjer må takke subtraksjon, fordi disse menneskene også eier en del av sine aktiva lik verdien av mengden av lager det har utstedt.

 Annen gjeld som skal trekkes fra netto varige driftsmidler omfatter leverandørgjeld, eller pengene skyldte til kreditorer for ulike ting som for eksempel materialer og varer som selskapet har kjøpt. Dersom selskapet er pant i fast eiendom eller virksomhet lån, er det en plikt som må trekkes. Trekke alle forpliktelser, herunder verdien av aksjen, vil gi et tall som refererer til netto eiendeler tilhørende selskapet i sin besittelse.

  •  Når et selskap beregner netto materielle eiendeler, er verdien av alle utestående aksjer aksjer skyldte subtraksjon.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha