Hva er netto salg?

 Netto inntekter er mengden av salget av et selskap gjør etter visse fradrag, for eksempel kostnader, ble tatt. Begrepet kan variere litt avhengig av selskapet å bruke, men de fleste bedrifter differensiere netto salg av brutto salg. Brutto omsetning er ganske enkelt summen av alle salg uten å ta hensyn til andre faktorer.

 De andre faktorer som har bestemt når et selskap beregner netto salg kan variere, men de består vanligvis av to konkrete ting. En av disse er at folk kan returnere varene de har kjøpt, og som skal settes ned fra brutto inntekter. Spesielt hvis varen er solgt, kan problemer beregne sann mengde salg fordi det kan virke som det er to salg, hvor i virkeligheten er det bare et enkelt salg, retur, og etter et salg av den samme varen.

 Mens noen elementer er solgt da, oppstår en annen vanlig scenario når et element er returnert fordi den er defekt. Det kan ¡™ t videreselges, men brutto inntekter vil fortsatt telle som blir solgt. For å få en nettobeløpet vil bli returnert defekte elementer trekkes fra brutto salgssum, så elementet ISNA € ™ t feiltolkes som blir solgt lønnsomt.

 Det kan være andre tilfeller der nettobeløpet reduseres ytterligere, selv når rabatter er tatt etter et salg. En kvinne kjøper en bluse og synes det mangler en øverste knappen. Hun tar det tilbake til butikken og fremover i stedet for tilbake, ber om en reduksjon i prisen. Butikken vil være reduksjonen, som er en god måte å holde ville være å gi kundelojalitet, men da måtte trekke reduksjon i netto salg. Videre er brutto salg noen ganger beregnes ved den opprinnelige varen prisene på ting. Hvis disse er diskontert før de blir solgt, må du kanskje rabatter er trukket fra brutto å komme frem til netto salgstall.

 Begrepene brutto- og netto ofte knyttet til inntekt og hvor mye penger en selger. Vanligvis omsetningen og nettoresultatet er to forskjellige ting. Netto inntekt knyttet merker ble vurdert etter at alle de tingene på mengden av en leverandør, som for eksempel lønn til de ansatte, reklame, husleie, regninger, og et cetera. Ita € ™ s mulig å nettosalg som vises lønnsomt, men fortsatt har en netto inntekt som ISNA € ™ t. Hvis salgs dona € ™ t nok til å gjøre alle de andre kostnadene ved å drive et selskap, kan selgeren betales på et tap. På den annen side høy netto omsetning kan tyde på at selskapene vil være lønnsomme bedrifter, og mer enn det koster å selge drive sin virksomhet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha