Hva er Nevrogen claudicatio?

 Nevrogen claudicatio er smerter som oppstår som et resultat av lumbalcolumna sykdommen. Det er forårsaket av å miste trykk innfanget nerverøtter og plass i spinalkanalen, forårsaker betennelse og nevrologiske skader. Det smerter er ofte forbundet med svakhet og nummenhet andre steder, for eksempel i baken og korsryggen. Behandlingstilbud omfatter fysioterapi og medisiner, og noen ganger nevrokirurgi å avlaste presset på de lumbale nerverøtter.

 Ingen sykdom i seg selv, er nevrogen claudicatio en stor komplikasjon av spinal stenose, innsnevring av spinalkanalen, noe som resulterer i press på nerverøttene i korsryggen. I motsetning til mange nevrologiske problemer på grunn av kompresjon av selve ryggmargen, nevrogen claudicatio vanligvis skyldes skade på nervene som kommer ut av korsryggen. På grunn av den tid som kreves for å utvikle stenose, NC senere et vanlig symptom på sykdommen, som til å begynne med viser ryggsmerter og ubehag.

 Over tid, ofte år, en mellomvirvelskive øker og minsker plass i spinalkanalen. Ligament gradvis tykner ytterligere innsnevring av regionen i ryggmargen og nerverøtter trykk. De nevrologiske problemer preger nevrogen claudicatio, som smerte og svakhet, som følge av de innsatte lumbale nerver og påfølgende betennelse og iskemi, eller mangel på oksygen. Annet enn skader forårsaket av sklei eller herniated spinal stenose kan arrangere mange røtter samtidig og symptomer hvor som helst under vedkommende i ryggraden elementet.

 Nevrogen claudicatio oppstår oftest som bilateralt og symmetrisk smerter og svakhet i begge bena, ofte kalver eller lår. Det kan også foreligge som utstrålende smerter nedover beinet til foten, eller ensidig som et sett av symptomer i en enkelt lem. Ubehag varierer med graden av innsnevring, som vanligvis er den mest intense når de berørte enkelte gå eller stå, som spinalkanalen smalere enn når du sitter eller ligger. Pasientene er ofte middelaldrende eller eldre, og smerter rapporten oftere enn noen annen manifestasjon av lumbal spinal stenose.

 Behandling av nevrogen claudicatio krever etablering av diagnosen ved utelukkelse av vaskulær claudicatio, som har lignende symptomer, men resultatet av en av sirkulasjonssystemet kan ha, i stedet for en nevrologisk problem. Hvis NC er positivt diagnostisert, kan pasientene velge mellom konservative, medisinsk og kirurgisk behandlingstilbud. Den tidligere inkluderer smertestillende antiinflammatoriske legemidler, sammen med fysioterapi og aktiviteter som tai chi og yoga. Det er ingen standard nevrokirurgisk prosedyre for å dekomprimere nervene hos pasienter med lumbal spinal stenose. Teknikker som brukes til å forbedre bevegelse og lindre smerter i bena ofte fjerne leddbånd å øke plass i ryggsøylen og plukke de berørte nerver.

  •  Nevrogen claudicatio kommer fra fanget nerverøttene i ryggraden.
  •  Nevrogen claudicatio første presenterer med smerter i korsryggen.
  •  Nevrogen claudicatio er en stor komplikasjon av spinal stenose, noe som fører til alvorlige nakke- og ryggsmerter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha