Hva er noen aktiviteter i Phoenix, Arizona?

 Hvis du liker en ørken klima og fantastisk natur, vurdere friluftsliv i Phoenix, Arizona. Parkene i og rundt Phoenix tilbyr gode muligheter for fotturer, sykling, fiske, golf og ridning. South Mountain Park, White Tank Mountain Regional Park, Camelback Mountain og papago Park er bare noen av de utmerkede steder kjent for store utendørs aktiviteter i Phoenix.

 Papago Park har vakre røde fjell laget av vulkansk stein og ligger nær Phoenix og Scottsdale. Fjellene i Papago Park ser ut som runde, glatte, røde skulpturer med runde åpen "hull" i en rekke rock. En populær og enkel sti fører her til en fjellkjede som heter "Hole-in-the-Rock." Med fire enkle veier, er Papago Park er et bra sted for nybegynnere eller mindre erfarne turgåere på jakt etter morsomme ting å gjøre i Phoenix.

 Camelback Mountain, derimot, er mer kjent for sine utfordrende løyper. Denne rød sandstein fjell oppkalt etter sin form er populært med mer erfarne turgåere. Det er to ruter her at komplekse topp stier og brak formede fjellet kan være vanskelig for mange turgåere. Men det er noen enklere løyper på Camelback Mountain også.

 White Tank Mountain Regional Park er en annen flott sted for friluftsaktiviteter i Phoenix. Parken inneholder en stor del av de hvite Tank-fjellene og har både fjell og ørken innstillinger. Det er et populært sted å bare se på stjerner på grunn av det klare, mørke ørken himmel om natten og stargaze og andre hendelser blir ofte holdt her. Løypene varierer fra lett til vanskelig. Piknik, camping, sykling og ridning, samt på et konkurransedyktig spor er noen populære aktiviteter i White Tank Mountain Regional Park Phoenix.

 South Mountain Park er en av verdens største parker. Det er et naturreservat i Phoenix Mountains Preserve System. Guidet ridning tilbys her, men ikke vanligvis i løpet av sommermånedene. Picknick, terrengsykling og fotturer er noen populære utendørsaktiviteter i South Mountain Park, Phoenix. Løypene er ikke veldig lett her, alt fra moderat til svært utfordrende på grunn av bratte klipper.

  •  Guidede rideturer er tilgjengelig i Phoenix Mountains Preserve System.
  •  Observatory er et populært nighttime aktivitet i Phoenix.
  •  Golf kan nytes i Phoenix.
  •  White Tank Mountain Regional Park omfatter både fjellene og ørkenen innstilling.
  •  Phoenix-området byr på mange muligheter for fotturer.
  •  Arizona har sandsteinsformasjoner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha