Hva er noen arter av kaktus?

 Nesten alle arter av kaktus er innfødt til Nord-og Sør-Amerika, med noen funnet i Vestindia. Det er bare én art som ikke vokser i Amerika eller Vestindia, og det er misteltein kaktus, som finnes på plass gjennom de tropiske områder av verden, inkludert Afrika, Amerika, Sri Lanka og Madagaskar. Den Tehuacan dalen i Mexico har flest varianter av innfødte kaktus i verden.

 Det er fem forskjellige grupper kaktus som er spesifikke for sine omgivelser. Desert Cactus argumentere mye sol. Fjellarter er ekstremt overlevende som holder ved hjelp av en pelsaktig dekning av glohet i løpet av dagen og iskaldt om natten. Seashore kaktus er utfordrende potteplanter på grunn av deres konstant behov for fuktighet og varme. De som finnes i regnskogen vil ikke lagre som sine fettere, men er vanligvis finner på skogbunnen og vekk fra sollys. Endelig savanne kaktus er robuste planter som gjør det bra i de kjøligere temperaturer, mens tørre om vinteren og varmt om sommeren.

 Noen typer ørken kaktus blant stikkende pærer, saguaros, cholla kaktus hopping og fat kaktus. Du kan kjenne saguaros. Denne høye typen har vanligvis en eller flere grener, og kan sees i Arizona, og noen ganger westernfilmer. Hopping cholla kaktus kalles også bamse kaktus fordi grenene ligner plumpe armene på en bamse. Ikke la deg lure - dette er ikke kosete bamser, og hvis du kommer for nær, kan de lett miste sine pigger. De cholla pigger kan hovne opp, så det gir inntrykk av bevegelse til kølla. Et par av nål nesen nebbtang kan komme godt med for å sjekke dette anlegget i sitt naturlige miljø.

 Mountain kaktus som munk hette, lue biskop, eller sand dollar kaktus er ofte rund i formen, som du kanskje har gjettet. Andre typer kan ta på seg en mer kolonne typen form. Den Cleistocactus har blomster som er sjelden åpnet. De greske roten kleistos hvor cleistoscactus til navnet sitt, betyr lukket.

 Seashore kaktus som melon og Copiapoa blir ofte solgt i markeder over hele verden. Du kan kjenne dem som små kaktus baller dekket med pigger og plantet i løs jord eller små steiner. Selv om disse anleggene er ofte vanskelig å vokse trives i riktig omgivelser.

 Orchid kaktus og amerikanske vinterfavoritt, Christmas kaktus, arten fra regnskogen. Unngå å sette plantene i direkte sollys som solen kan ofte brenne sine blader. Blomstene på denne typen, spesielt julen kaktus, kan variere fra nyanser av gult til rødt, rosa og med appelsiner. De er veldig vakker og kan lyse opp ethvert hjem i midten av vinteren.

 Savanna kaktus som indisk hode, nålepute, snøball, eller gullstjerne er noen av de enkleste å vokse. Mammillaria er kjønnet til en av de mest populære og har over 171 forskjellige arter. Med riktig stell, de gjør veldig godt i terrarier.

  •  Fat kaktus er innfødt til ørken miljøer.
  •  Piggete pære kaktus er en vanlig type kaktus; de er lett gjenkjennelige runde pads.
  •  Et bredt utvalg av kaktus eksisterer - noen har blomster.
  •  Saguaros kaktus er ekstremt høy, ofte funnet i Sonora-ørkenen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha