Hva er noen av de mest populære julesangene?

 De mest populære julesangene endre seg fra år til år, men listen årlig med American Society of Composers, forfattere og forleggere er en god refleksjon av hva folk spiller i løpet av ferien. Populær ikke fungere inkluderer de på ASCAP listen, som julesanger, tradisjonell musikk og "bak kulissene" stykker. Plassering og kultur innflytelse hva folk anser for å være populær til jul.

 Mest populær musikk innspilling Frequency

 The American Society of Composers, forfattere og forleggere offentliggjør en årlig liste over populære julesanger som har blitt tatt opp og spilt oftest i det 21. århundre. Mange av disse verkene fange ånden av ferien, men har ikke mye å gjøre med opprinnelsen til jul. For 2012 sesongen, de 10 komposisjoner at ASCAP listen ble laget:

 Alle brikkene på ASCAP listen registrert av flere kunstnere. Noen versjoner er vokal, mens andre er instrumental. Noen bilder er mer populære enn andre, over tid, forvandles til julemusikk stifter. Selv om mange mennesker har sunget julenissen kommer til byen, som den versjonen av Bruce Springsteen er den mest populære.

 Sanger og tradisjonell musikk

 Den ASCAP Listen viser kun de sanger skrevet eller co-skrevet av ASCAP medlemmer. Så det er ikke en omfattende liste over de mest populære julesangene. For å få et bedre inntrykk av hva folk lytter, er det nødvendig å se på julesanger og tradisjonell musikk, så vel.

 Musikk som faller i kategorien av tradisjonelle julesanger og ofte registrert, lik den musikken arrangert av ASCAP. En viktig forskjell er at denne musikken er ofte fremført live. Det er ofte høres i kirker, f.eks. Nesten alle vet melodien og teksten til disse sangene, slik at folk liker å synge i gata, mens besøke venner eller familie når du deltar i fritidsaktiviteter, som for eksempel dekorere treet. Mange organisasjoner bruker dem som en del av julen parader eller show, selv om noen grupper er svært forsiktig politisk korrekt med tekstene til de bitene de får.

 Eksempler på populære låter i denne kategorien omfatter Hør Harold Angels Sing, Deck the Halls, The Twelve Days of Christmas, Silent Night og O Holy Night. Disse kan utføres av én person, men fordi de er så godt kjent, bringer sammen de ofte synge. De er ordnet på mange måter, men de er vanligvis sunget i kor eller delvis firstemt. De kan eller ikke kan bruke veiledning med enkle versjoner er bedre egnet for "mobile" synger som caroling.

 Bak-kulissene Clips

 Enkelte populære julesanger har blitt favoritter fordi de var knyttet til et annet medium, slik som de gitt ut som lydspor. Denne "bak kulissene" julesanger som hovedregel ikke gjenskapes av andre artister, med de opprinnelige innspillingene fortsatt den mest populære. Den instrumental musikk for A Charlie Brown julen med betydelig talent Vince Guaraldi Trio er et eksempel. Den opprinnelige platen for den animerte filmen ble remastret og solgt til Starbucks butikker i 2006.

 Influence of Beliggenhet

 Stedet har en stor innflytelse på musikken folk liker å godta de fleste av de populære julesanger. I USA, for eksempel, er Mele Kalikimaka kjent i Hawaii og blir ofte sunget når folk ønsker å utveksle den tradisjonelle hvite eller snøhvit jul med en tropisk, varm. Feliz Navidad er i toppen av listene siden det ble lansert i 1970 og er ofte spilt i Puerto Rico og andre spansktalende land.

 Påvirkning av kultur

 Kultur bestemmer også tallene som setter folk på sine jule lister. Kanskje det mest slående eksempelet er Chocolate Salty Balls utført av Isaac Hayes. Denne sangen er en del av en episode av den animerte komiserier, South Park. I 1999 sammensetningen av de mest populære singelen ble spilt på julen i både Irland og Storbritannia, som viser påvirkning av amerikansk popkultur.

  •  "Santa Claus is Coming to Town" er en populær julesang.
  •  Carolers ofte synge "Silent Night" og "Hark The Herald Angels Sing", blant andre julesanger som ikke krever tilsyn.
  •  Stedet har en stor innflytelse på hva folk aksepterer musikk som de mest populære julesanger.
  •  "Let it snow!" er en populær julesang.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha