Hva er noen blomster Spring?

 Planting vårblomster er en fin måte å lyse opp et verft i slutten av vinteren. Når du velger blomster som blomstrer tidlig på våren, er det både årlige og flerårige alternativer. Noen kan være bedre egnet til dine behov enn andre, men heldigvis finnes det hundrevis av valg.

 Årlige blomster som Impatiens og petunia, må plantes hvert år. Flerårige planter, som for eksempel tulipaner og påskeliljer kan plantes som unflowered blomsterløk, frø, røtter, planter, eller blomsterløker. Hvis alt går bra, stauder blomstrer hver vår. Noen stauder vil forbli grønn hele året og blomstrer for bare en kort periode; andre, som stemorsblomster vil blomstre i lengre perioder.

 Det finnes mange forskjellige arter av årlige og flerårige planter, alle av varierende størrelser, høyder, og stiler. Ta deg tid til å planlegge hagen din før du kjøper og plante blomster er viktig. Sørg også for å lese etikettene på blomstene for å være sikker på at de vil lykkes og trives i ditt klima og jordsmonn.

 Blomstene som krever flest planleggings sfærer. For å sikre at du er vakre vårblomster, er det nødvendig å plante blomsterløk i høst. Velg pærer som selskap, og ikke visnet, er myke eller mugne. Lagre dem på et kjølig, mørkt sted før du er klar til å plante, som bør være rundt fallet.

 Plant løkene i godt vanningsanlegg og i dybden foreslått av instruksjonene som kommer med dem. Den spisse ende av pæren er stammen, slik det skal plantes oppover. Større pærer vil ofte produsere flere blomster enn mindre så ha dette i bakhodet når du velger pærer. Enkelte populære blomsterløker plantet i høst har tulipaner, påskeliljer, og hyasint. Planting pærer i klynger skaper en vakker effekt i løpet av våren.

 Selv om du glemmer å plante vårløker i høst, kan du fortsatt plante andre blomster tidlig på våren. Fioler er svært hardføre og kan plantes etter faren for en hard frost er over. Ettårige som løvemunn, Impatiens, petunia og alyssum er andre relativt hardføre blomster som kan plantes om våren.

 Noen vårblomster er så hardfør at de kan selv komme gjennom snøen. Krokus, Camellia, og Snowdrop blomster er noen som kan noen ganger bli sett poking gjennom snøen. Planting hagen din på en slik måte at blomstene blomstrer til forskjellige tider kan holde hagen ser vakker i lang tid.

 Hvis du ikke ønsker å vente på vårblomster å blomstre, er det mulig å tvinge pærer over vinteren. Det er spesielt viktig å velge høy kvalitet pærer til dette formålet. Plante dem eksponert i en godt drenert beholder med toppen av lampen, og lagre dem i et mørkt, kaldt sted i tre til fire måneder, som et uoppvarmet kjeller eller kjøleskap. Sørg for å holde på fuktigheten i jorda for denne gang.

 Når du begynner å se former skudd, flytte beholderen til en litt varmere, indirekte opplyst sted. Når knoppene begynner å dannes, er det trygt å flytte beholderen i en solrik beliggenhet i huset. I februar, har du noen vakre blomstringen vårblomster. Du kan også følge denne metoden hvis du har kjøpt blomst, plantet løkene i potter på våren og ønsker å fortsette å blomstre neste år.

  •  Tulipaner blomstrer på plenen av Capitol.
  •  Årlige blomster må plantes hvert år.
  •  Det er årlige og flerårige alternativer for vårblomstrende planter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha