Hva er noen forskjellige typer Bears?

 Bears, klassifisert i familien Ursidae, hans doglike carnivorans preget av stor størrelse, stubby ben, fem nonretractile klør, raggete hår, en stor nese, og altetende dietter. Det er åtte overlevende arter av bjørn: kjempepandaen, den bebrillede bjørn, bjørn, den Amerikansk svartbjørn, isbjørn, den asiatiske svartbjørn, dovendyret bjørner, og bærer solen.

 Medlemmer av familien Ursidae igjen en interessant rekke størrelser og dietter, men bare åtte arter. Malayabjørn hanner veier bare 66-112 lb, mens både isbjørn og brunbjørn veie opp til 1500 pounds. Selv om Isbjørnen er ofte sitert som den største eksisterende bakke rovdyr, kan matches av brunbjørn, eller overskredet med store saltvann krokodiller, selv om de tilbringer mye tid i vannet. Det er bedre merket en av de to største eksisterende utelukkende terrestriske rovdyr.

 Bears, som påvirker rundt 38 millioner år siden brøt med deres hjørnetann forfedre, har dominerende landdyr i millioner av år, både i Nord-Amerika og Eurasia. Selv om det er mange større dyr innenfor rekkevidde av bjørnen, som flodhester, neshorn og elefanter, bjørner er spesielt bemerkelsesverdig fordi tallrike enn alle disse, med et bredere spekter, og det er større risiko for mennesker. Bjørnen er jaktet siden forhistorisk tid for deres kjøtt og pels, og en fremtredende plass i verden av mytologi.

 Med innfødte arter på alle kontinenter unntatt Afrika, Australia og Antarktis, bjørner har et bredt spekter som vitner om deres evolusjonære suksess. Med unntak av det gigantiske panda, som spiser bare bambus, og Polar Bear, utelukkende kjøttetende, bjørner har en fleksibel altetende kosthold, inkludert frukt, friske skudd, nøtter, små virvelløse dyr, og virveldyr som gnagere og fisk. De er blant de mest vanlige dyrene som finnes fra Argentina til de fjerneste delene av Arktis.

  •  Den amerikanske svartbjørn er en av de åtte gjenværende arter av bjørn.
  •  Young gigantiske panda i et tre.
  •  Den største bjørnen i verden er isbjørnen.
  •  Brunbjørn kan vokse til £ 1500.
  •  Rød panda klatring på en gren.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha