Hva er noen gave ideer utsett Presents?

 Strømpe gaver kan enten være dyrt eller billig. Budsjettet vil i stor grad avgjøre om disse små gaver er faktisk "store" gaver i form av kostnader. Hvis du er budsjettering, er det greit å fylle en strømpe med relativt billig elementer. Tradisjonelle julestrømper ville være stappfulle av iPoder, parfyme eller smykker uansett.

 Hvis du ønsker å feste med rimeligere, lunefulle, eller dumme strømpe gaver, er det mange valg tilgjengelig. Mange leketøysbutikker, for det meste mor og pop butikker har mange fine små ting for barn. Standardtiltak for gaver som bouncy baller, bobler, humør ringer, spådomskunstene fisk, kaleidoskop Balsam seilfly, nye fargestifter, tusjer eller fargestifter, eller pennecellebatterier.

 Du bør alltid velge alder riktig strømpe gaver, spesielt for små barn. Har potensial kvelningsfare for å ikke gi små barn; selv vurdere hva som kan være trygg form for godteri eller snacks for et lite barn. Med den siste bekymring om tilstedeværelse av bly i leketøy, kan du også ønsker å feste med enten hjemmelagde eller trygt konstruerte leker. Hvis et barn er trolig munnen leker, hold deg til enkle tre leker eller gaver som du vet er testet for sikkerhet. For eldre barn som ikke er lett med munnen, tygge eller svelge leker, er blyforgiftning på mye lavere risiko, slik at du kan være mer trygg på at små leker eller de som ikke er testet for sikkerhet ikke føler mye av en positur risiko.

 Hvis du liker noen av dine strømpe presenterer er spiselige godbiter, vurdere verdien av den fantastiske dusør på naturen. I stedet for lasting av en strømpe med godteri, prøv små bokser rosiner, nøtter med skall eller appelsiner. På denne måten barn fortsatt noe godt å spise uten å skade magen eller tenner, eller lider sukker kill på julen.

 Noen strømpe presenterer for voksne eller barn er rett og slett for store til å passe i en strømpe. Hvis du kjører inn i dette problemet, har du noen valg. Du kan enten plassere gaven med andre gaver under treet, eller du kan sette gaven i treet, og inkludere det i dagens stabelen strømpe. Noen barn elsker å få "boom" ga like mye som de elsker gaver strømpe.

 Julen er en mulighet for alle til å komme til å være et barn igjen. En ektefelle eller forelder tenåring kan være fornøyd med nostalgiske leker som presenterer strømpe. Vurdere en gammel godteri favoritt, en klassisk leker som tiddly blunker eller plukke opp pinner, eller til og med små tre topper. Det er mange måter å fylle strømper til de voksne fortsatt billige og morsomme.

 Kneble gaver kan gjøre for store strømpe presenterer. Prøv noen dråpe kull fra Santa Claus eller reinskitt laget av sjokolade. Den gamle slange i en boks med peanøtter eller blomsten spray vann kan være morsomme valg også. Hvis du har mange av disse på en lokal leketøy eller godteri butikker finner ikke se på magiske butikker for inspirasjon for folk med en god sans for humor.

 Selvfølgelig kan du gå den alternative ruten og fylle strømpen med relativt dyre gaver. For barn og voksne, vurdere MP3-spillere, og gavekort eller gavekort. Smykker og parfyme kan være ideelt i strømper, vil en ny klokke passe i de fleste strømper og du kan selv være i stand til å passe en DVD på toppen. Ikke glem andre nyttige elementer som abonnement til favoritt magasiner. Vinteren klesplagg som varme ullsokker og votter eller hansker for å justere samt julestrømpa. Du kan til og med passe mini-paraplyer, små alarm klokker, pocket klokker, pennecellebatterier, bok lys, lommekniver, mobiltelefoner, og en rekke andre, dyrere ting i strømper.

 Hvis du virkelig ønsker å gi en tanke fylt strømpe, ikke vent til siste minutt, når elementer er mangelvare. I stedet begynner å handle for julestrømpa minst et par måneder i forveien. Ofte ser vi noe i butikken som virker perfekt for en strømpe, men vi venter med å kjøpe den, og deretter finner vi har ventet for lenge. Hvis du handler i løpet av året, plukke opp små gaver til barn og ektefeller når du ser dem, vil du sannsynligvis være i stand til å presentere hvert medlem med en fantastisk strømpe full av kreative og gjennomtenkte gaver på julaften morgen.

 •  Nyttige elementer, for eksempel en vekkerklokke, kan være en fin strømpe stuffer.
 •  En flaske parfyme kan være en stor strømpe stuffer.
 •  Kneble gaver til strømper kan inkludere dråpe kull fra Santa Claus.
 •  Ornamenter alltid gjøre en stor strømpe stuffer.
 •  Varme votter presenterer gjøre stor strømpe.
 •  Magasinet abonnementer gjøre enkle strømpe gaver til jul.
 •  Små esker med rosiner kan brukes som julestrømpa.
 •  En klassisk godteri som horehound pastiller, ville være en god strømpe stuffer for en voksen.
 •  MP3-spillere er å presentere et dyrere alternativ for lagring.
 •  Håndlagde smykker passer fint i en strømpe.
 •  Mobiltelefoner er en stor strømpe gaveide for tenåringer.
 •  Sjokolade er alltid en god idé for en strømpe stuffer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha