Hva er noen gode gave ideer for en lærer?

 Lærere, som folk flest, ofte har for mye rot, så når du vurderer hva du skal kjøpe gaver til dem på slutten av året bør reflektere studentene om å kjøpe noe nyttig, nyttig, eller fokusere på hobbyer av en lærer. Gavekort gjøre store lærer gaver. Dette kan spare en lokal pedagogisk tilbud, et saker butikk, eller for selskaper som tilbyr en rekke valg. Siden lærerne må jevnlig dyppe i egne lommer for å finansiere forsyninger for klasserom, for eksempel gavekort er både nyttig og hjelpsom.

 En annen form for gave som gjør en flott gave er en som vil hjelpe læreren til å forfølge sine hobbyer. En lærer som er en ivrig golfer ville elske et gavekort på en lokal pro shop. Andre muligheter er sertifikater for ting som vil fremme avslapning, for eksempel et spa, eller gå til den lokale kino eller en fin restaurant.

 Lærere som regel en klasse bibliotek, og ofte har ikke råd til det biblioteket med nyeste bøkene lager. Et sett med populære bøker som Harry Potter eller Narnia-serien, kan lage perfekte læreren som de gamle passer for klassen.

 Noen foreldre ønsker å gi gaver til lærerne et mer personlig preg, men de kan likevel være nyttig. En godt innbundet samling av dikt skrevet for læreren elevene kan også gjøre å lese i klassen og inspirasjon for fremtidige studenter, samt gi minner fra en bestemt klasse.

 Gavekurver er ofte velkomst læreren gaver. En gave kurv kunne reflektere sommer og har en "dag på stranden" tema med solkrem, solbriller, en sandkasse og et pent anlagt strandhåndkle. En forelder kan inkludere et sesongkort til nasjonale eller regionale parker som kan brukes hele året.

 En annen type gave kurv til å ta imot mange lærere er iskrem sundae nødssituasjon kit. Dette inkluderer noen fine iskrem boller, en iskrem scoop, diverse pålegg og et gavekort til en lokal iskrem butikk. For denne gaven, kunne kopper eller skåler bli erstattet av krus som bærer navnet på klassen.

 Når lærerne klasse i lang tid, kan de gaver som vil gagne skolen få preferanse. Dette kan inkludere donasjoner til skolens bibliotek av populære eller dyre bøker i navnet på læreren, eller en nødvendig del av møbler for et klasserom eller skolens kontor.

 Når du vurderer læreren gaver, særlig hvis klassen plan for å bidra til en gave som en helhet, bør foreldre eller elever huske at ikke alle har råd til å gjøre tilsvarende donasjoner. Det er flott hvis noen folk er villige til å donere litt, men alle bør donere den økonomiske statusen til de fleste anser pengene. Selv om å finne noen av foreldrene eller student kan bare råd til noen få dollar, kan være en gjennomtenkt gave. Folk som organiserer en gave bør ikke sette et minimum bidrag, da dette noen foreldre kan elske alt som bidrar i det hele tatt.

  •  Mange lærere setter pris Gavekurver.
  •  Et sett med populære bøker som Harry Potter-serien, kan være en ideell gave til en lærer.
  •  Lærerne ofte bruke tusenvis av dollar av sine egne penger på klasserommet forsyninger.
  •  Lærere finne nyttig gave.
  •  Lærere kan gjerne håndlaget såpe.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha