Hva er noen uvanlige bryllup tradisjoner rundt om i verden?

 Hvis du tror den typiske hvite kjolen, er stor fest slags bryllup standard i verden, er du inne for en overraskelse. Bryllup tradisjoner varierer enormt rundt om i verden, og det vi anser standard kan være uvanlig ikke for langt unna. Her er noen eksempler på uvanlige bryllup tradisjoner rundt om i verden.

 Kinesisk bryllup tradisjoner tilbake tusenvis av år. Mens andre deler av Asia har sett vestlig innflytelse, har Kina vært mer tradisjonell og fortsatt følger noen strenge bryllup tradisjoner og etikette. Forslaget fra ekteskapet i seg selv er en stor affære, ofte utført i skriftlig. Det er også en gammel tradisjon med å sette ektesengen dagen før vielsen. Sengen er plassert i en bestemt stilling ved hjelp av en prediktiv utvalgte menn og en kvinne; fortrinnsvis personer som allerede har barn, da dette vil være et godt omen for det nye paret.

 Bryllup tradisjoner i India er mer nøye. Den formelle involvering av et ektepar er gjennomført av foreldrene, da en stor del av selve vielsen også. Brudgommen og bruden utveksling gifteringer som et tegn på engasjement lenge før selve bryllupet finner sted. Andre bryllup tradisjoner inkluderer maleri hender og føtter med henna og en spesiell religiøs seremoni holdt kvelden før selve bryllupet, som en liten stengel er plantet i hagen som en feiring av nytt liv for paret.

 Bryllup tradisjoner i Europa er iført grønn natten før bryllupet for lykke, bachelor og bachelorette stasjoner i byen, lange bryllups måltider som kan vare frem til neste dags frokost og kranser og kurver med blomster levert til bruden og brudgommen boliger dager før seremonien. Brude dusj oppsto i Nederland, og er fortsatt en av de mest respekterte bryllupet tradisjoner.

 I Marokko, bryllupstradisjoner inkluderer partier som kan vare opp til sju dager, "Organisere partier" for å forberede fremtidige hjem til paret, og henna fester der kvinner dekorere hverandres hender og føtter før å hjelpe bruden med en rensende bad.

  •  Ringene kan exhcanged i et bryllup seremoni.
  •  Brude dusj oppsto i Nederland, og er fortsatt en av de mest respekterte bryllupet tradisjoner.
  •  I noen land, ekteskap forslag er store offentlige arrangementer.
  •  Amerikanske bruder ofte kaster sine buketter for brudepiker etter bryllupet.
  •  I India, hendene og føttene bruder 'dekorert med motiver malt med henna pasta.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha