Hva er Oaxaca Cheese?

 Oaxaca ost er en ost av semi-myk hvit ku fra Mexico. Den ble oppkalt etter den sørlige meksikanske delstaten Oaxaca, hvor den kommer fra. Slik som mozzarella, er Oaxaca ost fremstilt ved hjelp av fremgangsmåten av pasta filata strekking av ostemassen. Noen ganger er lange flate tråder av ost innpakket i en ball og solgt på denne måten. Likner en ball av store nøster garn, er ost i denne formen quesillo heter, som betyr "streng" eller "streng" ost.

 Oaxaca ost er også tilgjengelig på korte flettene, murstein, eller runder. I murstein, er noen ganger referert til som Asadero ost. Asadero Ordet betyr "brenner" og henspiller å smelte egnetheten av denne osten. Asadero ost er en favoritt for servering i quesadillas eller mer enn burgere. Det er noen ganger solgt kutt for dette formålet, og av og til kan bli funnet under navnet queso quesadilla.

 Teksturen i Oaxaca ost er glatt og sleip. Smaken er mild og buttery og ikke krenker den maten som blir servert. Både i tekstur og smak, kan det sammenlignes med en ung Monterey Jack ost.

 Oaxaca ost er hyggelig nok snacking på egen hånd. Den kan serveres til å bringe en ostetallerken sterkere flavored oster balanse. Selv om den mangler særegen smak, kanskje mildhet og tekstur er spesielt attraktive for barn.

 Hva Oaxaca ost er spesielt egnet for, men smeltbarhet. Den brukes til alle typer retter som inkluderer smeltet ost, for eksempel nachos, chili con queso, queso fundido, enchiladas og Chiles rellenos. Fordi Oaxaca ost er en meget populær meksikansk ost, er den tilgjengelig i mange supermarkeder og spesial meksikanske kjøpmenn. Både mozzarella og provolone er like i struktur, imidlertid, og kan bli erstattet Oaxaca ost hvis det er tilgjengelig.

 Hvis du ønsker å Oaxaca eller Asadero ost til å prøve, prøve å strø det strimlet eller finhakket enn chili, tostadas eller elendige. Shred eller skjær den i tynne skiver og smelte den på nachos eller quesadillas inne. Skåret i seksjoner, er det en stor "matboks" ost for både barn og voksne.

 For en deilig meksikanske versjonen av pizza, over en forberedt pizzadeig med skiver friske tomater, revet Asadero og Oaxaca ost, skivet sorte oliven, skiver grillet kylling eller stekt kjøttdeig og hakket stekt chili. Stek til osten er boblende og begynner å brune. Pynt med hakket koriander og skivet vårløk før servering.

  •  Oaxaca ost kan brukes som en fylling i enchiladas.
  •  Oaxaca ost brukes taco.
  •  Oaxaca ost oppsto i Oaxaca, sør i Mexico.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha