Hva er Olaparib?

 Olaparib er en kjemoterapi medisiner fra legemiddelselskapet Astrazeneca. Det er en av en gruppe stoffer som kalles poly ADP ribose polymeraseinhibitorer som fungerer ved å angripe celler på en DNA-reparasjon enzym. Fra 2011 var Olaparib fortsatt i utvikling og i kliniske studier, sammen med de fleste andre PARP-hemmere. Det kan ta år eller tiår å komme for et medikament på markedet, og farmasøytiske selskaper tilbyr ikke prosjekterte utgivelsesdatoer for sine produkter.

 Dette stoffet er spesielt effektivt i pasienter med genetiske mutasjoner som gjør dem mer utsatt for bryst, ovarie og prostatakreft. Kreft er forbundet med spesifikke mutasjoner kjent som BRCA1 og 2 vokse avhengige PARP og PARP hemmer kan stoppe kreft. Klinisk utprøving Olaparib i 2009 viste at hos noen pasienter har blitt arrestert tumorvekst, mens i andre er det faktisk krympe svulster forårsaket.

 Denne generasjonen av kjemoterapeutika utfører levere målrettet behandling for ondartede celler heller stråler kroppen av lagt giftstoffer i målet om drapet av kreft underveis. Disse behandlingene er mindre arbeidskrevende og pasienter vanligvis bedre resultater fordi medisinen er ikke så mye skade på pasienten under behandlingen. I kliniske studier hos pasienter med denne medisinen bivirkninger som tretthet, tap av appetitt og kvalme. Som med andre kjemoterapeutika pleier også Olaparib problemer med produksjonen av blodceller; fordi den angriper raskt dele og voksende celler, det gjør det vanskeligere for kroppen å lage nye blodceller.

 Pasienter som er interessert i tilgang til eksperimentelle medisiner kan kontrollere kliniske studier databaser for å se om det finnes studier er rekruttering av pasienter og kontroller deres egnethet. Farmasøytiske selskaper vanligvis vil pasienter uten komorbiditet; en pasient som har bare brystkreft og oppfyller de parametre som tidligere er godkjent, da, for eksempel, en diabetisk pasient med brystkreft, fordi diabetes kan forskyve eller hemmet testresultater.

 Kliniske studier for å utvide, kan registrere flere pasienter og farmasøytiske selskaper er i stand til å bringe medfølende tilgang til narkotika i utvikling med godkjenning av regjeringen regulatorer, slik at folk som ikke oppfyller test retningslinjer for å prøve narkotika hvis Olaparib som de ikke svare på andre behandlinger. Pasienter tilbudt muligheten til å bruke stoffet med den forståelse at det kan være alvorlige bivirkninger som doser er usikre, og stoffet er ikke fullt testet. Det er også den medisinen er ikke en risiko.

  •  Olaparib kan være mer effektiv mot prostatakreft spesielt.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha