Hva er operasjonssåret brokk reparasjon?

 En operasjonssåret brokk reparasjon er en kirurgisk prosedyre utføres for å løse et operasjonssåret brokk. Også noen ganger kalt en ventral brokk, denne tilstanden oppstår når magemusklene svekkes, noe som gjør knivstikking vev eller organer. Under denne operasjonen, justerer kirurgen posisjonen til alle berørte vev og muskler. Suturer eller kirurgiske suturer, blir så brukt for å holde den på plass, musklene. Dette bidrar til å forebygge tilstanden for en gjentagelse.

 Det finnes ulike typer brokk, og denne typen oppstår bare etter en tidligere operasjon. En tidligere operasjon kan svekke musklene på stedet av snittet. Noen pasienter er mer sannsynlig enn andre til å oppleve dette problemet. Folk som er overvektige, gravide, eller de som har hatt flere operasjoner, har høyere risiko for å måtte en operasjonssåret brokk reparasjon.

 Fraksjoner arr reparasjon er ikke alltid nødvendig. Dersom bule er liten og ikke forårsaker smerte, kan det hende at pasienten ikke trenger å gjennomgå denne prosedyren. Folk som opplever smerter eller andre problemer, for eksempel kvalme, oppkast og mage hevelse gjøre, ville høyst sannsynlig denne operasjonen.

 Denne operasjonen utføres under generell anestesi, noe som betyr at pasienten ikke våkner opp. Personer med instruksjoner fra kirurgen med hensyn til inntak av mat eller væske må innledes med en oppfølging operasjonssåret brokk reparasjon. De trenger også medisiner de tar, samt andre forhold som de avslører.

 Etter bedøvelse administreres, vil kirurgen være en rekke små snitt. Et instrument som kalles en laparoskop er satt inn gjennom et snitt. Denne enheten er lik et lite videokamera, og kan se kirurgen i felten.

 Når hans instrumenter er til stede, til kirurgen vev eller organer gå tilbake til sin rette plass. Hvis det er gjort, vil han gjenopprette svekkede muskler. Små brokk kan løses ved å sy muskelen sammen. Disse suturer er permanente.

 Hvis muskelen større defekt, vil kirurgen trolig lapp med et rutenett pode. Dette er permanent. Den syntetiske harpiks er montert for å understøtte ved svakt område av muskelen. Etter at operasjonssåret brokk reparasjon er utført, vil kirurgen lukke snittene.

 Utvinning fra en operasjonssåret brokk reparasjon krever hvile. Vanligvis kan en pasient forvente å gjenoppta normale aktiviteter innen ca to til fire uker. Pasienten bør informere legen sin hvis de oppdager noen rødhet eller hevelse i området, eller hvis de opplever smerter eller feber.

  •  Forstoppelse og feber er mindre hyppige symptomer på en operasjonssåret brokk.
  •  Et brokk reparasjon krever at pasienten er under narkose.
  •  Som med alle kirurgi, er det komplikasjoner og bivirkninger som kan oppstå under og etter et snitt brokk.
  •  En operasjonssåret brokk reparasjon er en kirurgisk prosedyre utføres for å løse et operasjonssåret brokk.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha