Hva er Pacific scoter?

 The Pacific scoter er en stor kyst duck. Til tross for navnet, er anda vanligvis svart eller brun, men er preget av en hvit flekk på vingene. Denne typen duck er en av de fem typer havet ender. De er referert til som havet ender fordi de foretrekker å bo nær sjøen i vintermånedene.

 Av alle disse type hvite bevingede Scoter er den største og veier alt fra 2 til 5 pounds og vokse til 24 inches lang. Menn og kvinner er preget av sine forskjellige former. En mannlig hvit-vinger scoter er generelt større enn hunnene, og er alt svart med en hvit halvmåne under hvert øye. Den kvinnelige duck er vanligvis en mørk og gjørmete brun med to hvite flekker ved siden av øynene hennes. Under flyturen, er en hvit flekk synlig på innsiden av bladfjærene, slik at de ender sitt navn.

 Både mannlige og kvinnelige hvite vinger scoters har store nebb som er preget av en fremtredende svart knott på basen. Bassenget, men er farget annerledes. Den Malea € ™ s nebb er gule eller rødlige sider og en oransje spissen, mens femaleâ € ™ s nebbet er for det meste mørk grå med en rød fargetone. En annen unik funksjon av den mannlige og kvinnelige hvite bevingede scoters øyne. Øynene til femaleâ € ™ s er mørk brun, mens øynene til Malea € ™ s er en blek hvit.

 Normalt Stillehavet Scoter reir og raser nær innsjøer og våtmarker i Alaska og West Central Canada. En Hunnen legger vanligvis et sted 5-10 egg om gangen, og de rosa-fargede egg vanligvis klekkes etter ca 30 dager. Andemor tending til hennes unge omtrent tre uker, etter som de er på egenhånd. Andunger generelt lære å fly etter når de er 80 dager gamle.

 Dette havet ender pleier å tilbringe vintermånedene i nærheten av de kystnære områder av både USA og Canada, og kan bli funnet langs både Stillehavet og Atlanterhavet kysten så langt sør som California og North Carolina. Deres diett består vanligvis av bløtdyr og krepsdyr som krabber, muslinger og blåskjell. Ducks også spise insekter, småfisk og noen typer vegetasjon. Hovedtyngden av maten deres er gitt ved å dykke ned i vannet og fange sitt bytte i sine store nebb.

 Som mange ender, som reiser Stillehavet scoter og hekker i store flokker. Når du er i flukt, fugler normalt enten bruke en rett linje eller V-formasjon. Deres samtale høres mer ut som en fløyte enn gjennomsnittet kvakksalver av en and, og på grunn av støy, størrelse og karakteristiske utseende, mange mennesker forvirre dem for andre arter av fugler, da i flukt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha