Hva er Pasticiotti?

 Pasticiotti tradisjonelle italienske desserter fylt med en kremet, søt substans. Denne fylling kan variere fra sjokolade eller vaniljekrem, til ricotta. Frukt-flavored kaker som sitron kaker, er et annet alternativ. Nutty pasticiotti, for eksempel utarbeidet med mandelmasse, er populære.

 Også kjent som pasta Ciotti, disse flassende godbiter har en konformasjon lik pie skare med en rik, kremaktig interiør. Smørbrød er også ofte rundt, for eksempel små, håndholdte paier, og har en skinnende, skarp egg crop top. Pasticiotti også være å gjøre ganske komplisert, så de fleste oppskrifter involverer flere trinn. Møte i de små terter er også ansett som noe komplisert.

 Velge kaken størrelsen er vanligvis det første skrittet i å forberede disse delikatessene. De kan være tre inches i diameter, eller enda mindre hvis det er ønskelig. Deigen blir vanligvis består av mel, sukker, baking, og andre vanlige bestanddeler, så som salt, og bakepulver. Et egg og vanilje ekstrakt er vanligvis nødvendig, slik som melk. Noen oppskrifter kan også ringe for vegetabilsk fett.

 Når deigen er fremstilt, blir den rullet opp i en ball, og satt til side. Det bør være mulig å pakkes i plast eller et lignende materiale, mens resten. Fyllet blir deretter fremstilt i henhold til oppskriften. Den vil variere mye avhengig av smaksstoffer, så som kakaopulver eller frukt fylling, som kan brukes. Mer melk og egg er vanligvis nødvendig, som smør og sukker.

 Klargjør stuffing for hver behandling, er blandingen vanligvis oppvarmet og blandet, deretter ødelagt. Terte skjell er deretter gjort av små sirkler av deigen, og montert i et stekebrett. Hver kake ble deretter fylt med den fremstilte blanding av frukt eller søt fløte. Små sirkler er laget med de resterende deigen, og på hver kringle beslektet montert på en liten pai skorpe. Hver pasticiotti skorpe forskjøvet til å passe godt, deretter børstet med en forberedt egg vask laget av egg og melk før baking, eller avkjøles før baking, avhengig av hva oppskriften på.

 Disse italienske paier til bake til de er gyllenbrune på toppen. Den typiske koke varer i 10-15 minutter. Den pasticiotti må avkjøles helt før servering. Hvis det er lagret før servering, bør de være plassert i en lufttett beholder for å opprettholde deres ferskhet. Kjøling anbefales også hvis lagring for å sikre optimal smak og tekstur.

  •  En eggeplomme, en blanding av melk og egg anvendes pasticiotti.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha