Hva er Peach Schnapps?

 Fersken schnapps er en destillert alkoholholdige drikke laget av fersken, og generelt inneholder om lag 20 prosent alkohol. Dram kan være laget av mange forskjellige frukter, fersken, men er vanligvis den mest populære formen for dram. Drikken kan serveres som en del av mange cocktails, spesielt sex på stranden, en fruktig concoction tilgjengelig i barer over hele verden.

 Peaches vokser på trær og er medlemmer av de samme familieytelser som aprikoser, plommer og moreller. De er generelt varmt, rosenrød rosa farge, men ofte har flekker av gul-grønne på huden deres. Sentrum av fersken består av en stor stein, som er den Fruita € ™ s pip. Dette kan inneholde hydrogencyanid, og som sådan, også giftig. Peaches har en søt smak og er ofte brukt til smaken iskrem og godteri. Neste erter, kan fersken også brukes i likør, vin og cognac.

 Snaps kan gjøres ganske enkelt i eiendommen hvis det er gjort med en base av vodka for alkohol. For å gjøre fersken schnapps, er frukten skrelles, partert og lagt i en glassbeholder. Vodka helles over toppen av fersken og beholderen dekket med et tett lokk. Denne blanding har ved romtemperatur i 1-2 måneder i et mørkt sted. Blandingen ristes fra tid til annen, og kan prøves på ethvert tidspunkt i løpet av prosessen. Alderen blir deretter plassert i et mørkt rom for en siste måneden før servering.

 Som en sødmefylte og relativt billig alkohol er fersken schnapps brukes i et utvalg av cocktailer. Foruten Sex on the Beach, kan den brukes i cocktails som Fuzzy Navel, Key West Cooler, Woo Woo og hjerneslag. Teknisk sett kan denne drikk bli referert til som en væske, sammen med andre drikker som amaretto.

 Alkoholen kan også anvendes i enkelte matretter, men er mer egnet for desserter. Salte matvarer som går godt med fersken schnapps, slik som kalv, svin, lam og blåmuggost. Det finnes mange desserter som omfatter fersken, og alkoholen kan brukes i iskrem, kaker, muffins og selv kjeks. Fersken schnapps kan brukes i stedet for fersken for å legge en alkoholisert vri til en annen rett.

  •  Fersken schnapps kan gjøres hjemme ved hjelp av vodka som base.
  •  's Peach er brukt i en rekke blandede drikkevarer.
  •  Fersken schnapps inneholder ofte 20% alkohol, som gjør 40 bevis.
  •  Peaches.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha