Hva er Peanut Machine?

 En peanut maskin kan være en kommersiell selvbetjent automat for å selge peanøtter, eller det kan utstyr som er utformet for salg for å forberede peanøtter på en bestemt måte, vanligvis som en del av en mat stativ. Som en automat, godtar en peanut maskin vanligvis en slags mynt, token eller penger eller et fastsatt peanøtter rett i hendene på personens maskin da. Når den brukes som en del av en mat stå en peanut maskinen kan være en kombinasjon av utstyr som smaken eller steke peanøttolje, slik at de kan presenteres som et snack. I noen tilfeller, en peanut maskin også en selvbetjent enhet som bruker tannhjul til peanøtter sliping er i peanøttsmør.

 Den mest grunnleggende type av peanøtt peanøtt maskin maskin. Dette kan være et bord eller frittstående modell som er normalt gjennomsiktig hvor peanøtter kan lastes og en skjult mekanisme penger børser er peanøtter. En type med en enkelt mynt i et spor som er en knapp som skal roteres bekreftet. Når du kjører, blir knappen mynt falt inn i et rom i maskinen, og skiven kort åpner en dør til peanut hopper, som deretter gjør at peanøtter i en fallskjerm. Brukeren av maskinen åpne en dør på bunnen av rennesteinen, og plukke opp peanøtt.

 Når den brukes som en dispenser, først på et peanut maskin for å være en sterk gumball dispenser, bortsett fra at den er konstruert for å være mer enn en peanut-fri samtidig. Maskinene kan bli funnet laget av plastmateriale, støpejern og tre. De er ofte montert i butikkvinduer, men kan også bli funnet i puber eller tavernaer der kundene enkelt kan slippe inn en mynt og få en håndfull peanøtter. For vedlikehold, kan maskinen bli åpnet, vanligvis med en nøkkel, slik at endringen rommet kan tømmes og fylles peanut hopper.

 Hvis peanut maskinen er en del av en mat eller konsesjon stand, så kan det være en maskin som er laget for å bremse ristede peanøtter og salt, slik at de kan selges. Disse maskinene er også bevegelige transportbånd eller en roterende arm som beveger seg hele tiden holder peanøtter, slik at de ikke brenner. Når et kjøp er gjort, forberedt peanut bli fanget opp i en pose eller boks av en person å ta vare på maskinen og slått over til kunden.

  •  Peanut maskiner kan forberede frafalles eller peanøtter på salg.
  •  Noen peanut maskiner male nøtter til peanøttsmør.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha