Hva er pedagogikk?

 Pedagogisk vitenskap er studiet av metodene for å lære og få en systematisk forståelse av hvordan det menneskelige sinn kjøper ny informasjon. Dette inkluderer elementer av læreren, eleven, og den totale læringsmiljø alle har en innvirkning på læring. Må ikke forveksles med studiet av undervisningen i realfag selv, er de pedagogiske vitenskaper ofte referert til som bare pedagogikk eller instruksjons teori. Fokuset utdanningsvitenskapelige fakultet er opplæring av barn i formelle pedagogiske innstillinger, men det kan også brukes på voksne så vel som uformelle metoder for læring for alle aldre.

 Den pedagogisk tilnærming til læring anses å være rundt 60 år fra 2011 å være, med mer enn 100 000 formelle studier av 1950-tallet av pedagogikk De første forsøk på å orientere systematisk læring, derimot, har blitt sporet tilbake til 1897, med nesten 4000 forskning for å lære hvordan du kan effektivisere i lesing og matematikk er gjort av 1 939 alene. Til tross for en lang og intens historie med forskning på hva som utgjør de beste undervisningspraksis, er pedagogikk regnes av mange som ikke en ekte vitenskap så langt. Dette er fordi mye av det som blir sagt ikke peke på noen definitive konklusjoner, og mange utdanningssystemer, så fanget opp i den populære trender og moter av perioden nevnt hva som er den beste tilnærmingen når instruere elevene.

 Den pedagogiske tilnærmingen av begrepet læring har tatt noen meningsfulle data anses endelig. Tyder, fra 2003 forskning, som i typisk formell læring, underviser lærerne stod for 30% av variasjonen i hvordan en student er god, med en ytterligere 50% av variasjonen fokusert på studenten selv, og de resterende 20% varians forskjeller som skyldes miljøfaktorer. Dette tyder på at i motsetning til populære ideer om skolen og hjemmet, de har en student lærer lite faktiske innvirkning på hvor godt.

 Studien fortsatte i 2003 sine konklusjoner på arten av de pedagogiske fag, ved å gi prosenter i forhold til hva som påvirker mest læring av studenten. Disse elementene inngår tilbakemelding fra læreren, som den viktigste i 1:13, med 1,0 være en gjennomsnitts innflytelse. Før muligheten for en student å lære ble vurdert som en 1.04 i å bestemme suksess, kvaliteten på utdanning som lærere gir en nominell 1.0 og direkte en-til-en undervisning mellom lærer og elev bare vurdert en verdi på 0,82. Områder som syntes å ha liten samlede virkningen på vellykket læring ble IT-baserte læringsteknikker vurderes som en .31, selvstudium for studenten å 0,14 og lærer studenten ved hjelp av et team av lærere sammen som kun har en påvirkning på 0,06.

 Mens slike data kan være utdatert som datasystemer og tilpassede læringsmiljøer vokse i det 21. århundre, de understreker det faktum at et århundre med data i pedagogikk ikke kan være nyttig eller tilpasse seg endrede teknologiske og sosiale miljøer. Moderne pedagogisk læring, derfor prøver å fokusere på hva lærerne i dag gjør i klasserommet, og hvilke elementer av denne prosessen ser ut til å fungere bedre enn andre. I 2007 vil fokus i utdanningsvitenskap stå på teorien om læring snarere enn teorien om utdanning. Dette betyr at læringsmetode som er mest effektive er viktigere enn noe annet undervisningsmetode ble brukt for å fremstille det.

 De læringsverktøy som tilbys til lærere som arbeider i det 21. århundre er i økende grad basert på fleksibel tilnærming som vil plassere læringsteorier for det lokale miljøet som lærere jobber. I motsetning til studenter ved universiteter som er hovedfag i pedagogiske fag fortsatt lært å fokusere sin oppmerksomhet på de politiske, sosiale og historiske aspekter ved læringsmiljøet. Dette betyr ikke holde tritt med utviklingen av utdanningen i verden på plass effektive læringsteorier for studentene bør være først på prioriteringslisten.

 Utdanningsvitenskapelige fakultet er å kvantifisere en vanskelig vitenskap i meningsfulle måter, for eksempel økonomi, er det fortsatt mange konkurrerende teorier om hva som fungerer best og hva dataene viser. Enkle begreper som literacy er vanskelig å definere. Geografisk literacy eller teknologi literacy kan være bare vilkår for hvor mye kunnskap en student har samlet, eller de kan ofte erstatte ferdigheter som representerer kunnskap. Definere hvilke vilkår læringsteorier til å trekke på en systematisk måte er nødvendig før binde data til dem, og før det er mulig å få meningsfulle konklusjoner om hva som virkelig fungerer i læringsmiljøet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha