Hva er peis dører?

 Peis dører er varmebestandig dører som er et alternativ til peis skjermer. De er vanligvis laget av et ildfast eller varmebestandig metall, og herdet glass. De kan plasseres på mur eller null-klarering ildsteder.

 De to hovedtyper av ildsteder er murverk og prefabrikkerte metall, også kjent som null-klarering. En murstein peis står en murstein og mørtel og interiør skorstein. En metallboks og et metall skorstein betyr at det er en form for null-klaring. Dørene av en art kan ikke byttes med den andre.

 Peis dører er tilgjengelige i både enkle og doble alternativer. Det kan spores eller umerket, avhengig av bruken. De med en liten peis, den ekstra plassen som den veiløse alternativet foretrekker. Glasset er klart, skyggen, skråkant, eller motsatt. Metalldelen er tilgjengelig i forskjellige utførelser av polert messing, antikk, tinn, krom og rustfritt stål blant andre.

 Den primære valgfri funksjon tilgjengelig i branndører, utkast kontroll. Dette alternativet gjør at luft til peisen, å selv gå inn når dørene er lukket. Design og gir brukeren bedre kontroll over størrelsen på flammen.

 Hvis et forsøk på gjør-det-selv-installasjon, dets eiere må være klar over at noen branndører krever flere innrammingsmaterialer som ikke kommer med dørene selv. Sjekk alltid produsentens instruksjoner for å være sikker. Den positive delen av hver utforming er at det åpner for en viss mengde prøve er ikke en komplett pakke.

 Siden en null-clearance peis er prefabrikkert, gjør hver produsent spesifikke dører for å passe deres modell. Det er vanligvis en metallplate er i stand til å bruke i peisen eller produsent og modellnummer eiere å kjøpe de riktige dørene bryr seg.

 Det finnes to typer drakter for mur peis dører. En innsiden av døren er skikket som passer i peisen åpningen, og er selv med murstein. En overlapp passer når dørene er større enn peisen åpningen og overlapper mursteinene. Det er lettere å finne dørene for å imøtekomme en overlapping i form, fordi mur kan ofte være dimensjonert til størrelse.

 Beslutningen om å kjøpe peis åpning er i stor grad basert på en persons følelse av stil. Noen mennesker bare foretrekker utseendet av dørene i motsetning til en standard skjerm. Med mange alternativer for utseende og brukervennlighet, er det en peis dør tilgjengelig for å smake og interiør passer nesten alle.

  •  Peis dører tilby mer dybde enn kontroll skjermer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha