Hva Er Pen Computing?

 Pen datamaskiner refererer til datamaskiner som bruker en lett penn eller pekepenn i stedet for et tastatur og mus for den primære inngangen. Vanlige Pin datamaskiner er utstyrt med personlige digitale assistenter, mobile enheter som mobiltelefoner, nettbrett og GPS-mottakere og andre enheter med berøringsskjerm. Berøringsskjermen bruker enten gest anerkjennelse eller håndskrift til elementet klikket eller sende informasjonen på skjermen skrevet på datamaskinen.

 Bevegelsesdeteksjon brukes til å angi identifisere utfører en kommando, og vil oversette håndskrift håndskrift til digital tekst. Brukere kan skrive med vanlige tegn, eller i noen tilfeller spesifikt identifiserbare tegn. I noen tilfeller innført, utøvelse av et skilt som tekst eller et oppdrag basert på hvor skiltet. For eksempel, i ett operativsystem, kan tegne en "B" vises til brev, fet tekst, eller veksling vendt grenser, avhengig av bruk og plassering av karakter.

 Mens pennen computing refererer ofte til bevegelse av en pekepenn eller penn direkte på en computerâ € ™ s berøringsskjerm datamaskiner kan også penn computing mottar data fra penn skannere og grafiske tabletter. En penn scanner brukes ved å skyve en pennen over trykt tekst. Teksten vil bli skannet inn i datamaskinen og konvertert til brukbar tekst ved hjelp av optisk tegngjenkjenning programvare. En annen vanlig penn-basert system er et tegnebrett, vanligvis brukt av grafiske designere. I denne konfigurasjonen, trekker brukeren med pennen på en tablett eller digitaliserer pad, og inngangen er konvertert til digital med en grafikk programvare.

 Eldre penn datasystemer som brukes lys penner som ble fokusert på katodestrålerør skjermer. Denne metoden, mens svært nøyaktig, krever at brukeren penn, den maksimale langsiktige monitor, og var ubehagelig, forårsaker smerter og stivhet. Lyspenn teknologien brukes fortsatt i enkelte industrielle og detaljhandel miljøer som dona € ™ t brukeren har pinnen å holde skjermen i lang tid.

 Pen Computing har utviklet seg og er mer brukervennlig med årene. Noen tidlige enheter ble plaget av sterke farmasøytiske symboler som brukes for å referere til alfanumeriske tegn og lære av feil programvare for håndskriftgjenkjenning. Andre enheter er laget med et begrenset omfang av tilgjengelig programvare, som hindret dem å bli omfavnet av mainstream publikum. Moderne penn datautstyr, for eksempel berøringsskjerm telefoner og GPS-enheter har blitt mer utbredt som de er praktiske anvendelser og enklere, mer effektive brukergrensesnitt utviklet.

  •  Bærbare enheter som tabletter kommer ofte med penner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha