Hva Er Pepper Steak?

 Pepper biff er en kinesisk-amerikansk rett med strimler av biff tungt krydret med pepper. Det antas å ha sin opprinnelse i kjøkkenet i Fujian-provinsen i Kina, hvor det er sannsynligvis opprinnelig laget med svinekjøtt. Denne retten kan serveres som en forrett eller hovedrett med ris eller nudler eller på egen hånd. Kinesisk-amerikanske restauranter ofte har en versjon av pepper biff på sine menyer og denne retten kan gjøres hjemme veldig enkelt. Foruten konsumert varmt, kan spise kald.

 Denne retten inneholder vanligvis finsnittet biff med stekt paprika og krydret med pepper, ingefær og soyasaus. Maisstivelse kan legges til sausen til å tykne. Noen kokker løk for ekstra smak, og parabolen kan vann kastanjer og andre tillegg. Mange pepper er lagt for å gjøre den sterk og krydret rett og parabolen kan være en blanding av forskjellige typer pepper. Krydder kan økes ved tilsetning av chilipepper, om ønskelig.

 Folk gjør ulike versjoner av denne retten i USA siden minst 1940. urter som brukes i pepper biff pleier å være sterkere og tyngre enn de urter i tradisjonell kinesisk mat. Sino-amerikansk mat generelt har ofte mer fett, aggressive smaker, som et resultat av den amerikanske smaker i mat. Sausen kan også være svært soupy, designet for absorpsjon av nudler eller ris servert sammen med pepper biff.

 Kokker interessert i å lage pepperbiff hjemme kan bruke en rekke kutt av biff. Hvis biff er vanskelig å kutte, sette den i fryseren i noen timer for å stivne før du skjærer kan være nyttig. Paprika og andre inneslutninger bør være jevnt kuttet så fatet vil koker jevnt, og det er tilrådelig å unngå overbelastning av fatet med ekstra grønnsaker så dominere smaken av biff.

 Pepper biff å lage mat, kokker har å brune kjøttet i potten før kjøttet til side, drenering pannen, og kok grønnsakene. Dersom grønnsakene er mykt kan tilsettes til kjøttet tilbake til pannen, sammen med ekstrakter. Pepper og andre krydder kan tilsettes til smak og dersom sausen er for tynn, kan maismel tilsettes for å fortykke som ønsket. Pepperbiff skal serveres varm eller kjølt umiddelbart kjent for å forårsake en sjanse til å tiltrekke bakterier for å redusere matbårne sykdommer.

  •  Pepperbiff er ofte krydret med ingefær.
  •  Paprika er ofte kuttet og stekt biff med pepper biff make.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha