Hva er Pepperrot Root?

 Pepperrot er en grønnsak som er dyrket for sin karakteristiske flavored rot, noe som synes på ingen måte en hest. Hvis du lurer på om inkludering av "hest" i pepperrot, datoer det fra slutten av 1500-tallet, da "hest" ble brukt til å konkludere med at det var noe veldig uhøflig. Pepperrot root er absolutt sterk smak, og det var et krydder vanlig blant de lavere klassene, som ofte anses som uhøflig. Pepperrot root er et svært populært krydder i mange deler av verden, inkludert USA, Japan og Øst-Europa. Mange butikker selger forberedt pepperrot rot, som består av bakken eller revet gulrot syltet i eddik. I noen deler av verden, er det også mulig å finne alle røttene på markedet.

 Det formelle navnet for pepperrot er Armoracia rusticana. Anlegget er et crucifer, noe som betyr at det er i sennep familien, sammen med et utvalg av tilsvarende smak av grønnsaker. Vepsebol, biting smak av sennep er veldig sterk i pepperrot rot, og det kan noen ganger være nesten biting krydret. Over bakken, anlegget har små klynger av utsprungne blomster og store grovt flikete blader, noe som gjør det svært lik sennep eller vill reddik.

 En hel pepperrot root er faktisk relativt inert. Når cellene i røttene blir knust og brukket, men de er ganske flyktige oljer i en kjedereaksjon. Eddik vil reaksjonen, og det er derfor pepperrot root tradisjonelt er utarbeidet med eddik hvis den blir servert fersk stopp. Avhengig av styrken ønsket, kokker rive gulrot og vent noen minutter før du legger eddik, eller de kan legge eddik umiddelbart.

 Når revet pepperrot root vil raskt miste potensen. Oppbevares i kjøleskap eller fryser kan bidra til å bevare smak, mens kokker som liker å holde sine vanligvis svært krydret pepperrot røtter på hånden. Hele rot grønnsak har snødekket hvitt kjøtt og en eksentrisk brun utvendig. Det kan lagres i et tørt og kjølig sted, pakket, i flere måneder.

 Ulike kommersielle preparater tilgjengelig pepperrot. Revet pepperrot root kan syltet i eddik, slik at sokkelen vil holde seg stabilt i flere måneder, selv om den eldre pakken, vil mindre være sterk. Pepperrot root også malt til et pulver som kan rekonstitueres med vann. I tillegg kan nye røtter blandes med sennep til en spesielt kraftig bit. Krydret krydder parene godt med en rekke matvarer, blant annet stekt kjøtt og smørbrød.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha