Hva er Peroxide Tannkrem?

 Det finnes mange typer av tannkrem som er tilgjengelige i dag. Hver type av tannpleiemiddel som inneholder bestanddeler som er utformet for å rengjøre tennene og tannkjøttet området. Peroxide tannkrem er spesiell tannkrem som bidrar til å fremme hvitere tenner. Denne type tannkrem blekemidler som bidrar til å fjerne flekker fra tennene.

 Noen tannkrem inneholder spesial dårlig-ånde-bekjempelse ingredienser. Disse er designet for å drepe bakterier og kjempe tannkjøttsykdom, som forårsaker dårlig ånde. Det er flere merker av tannkrem som inneholder peroxide munnvann. Disse hjelper bleke tennene og bekymringsfri mint-flavored pusten.

 -Tand Whitening produkter er vanligvis laget av peroxide-baserte løsninger. De fleste tannkrem inneholder peroxide inneholder mindre mengder av peroxide enn andre tannblekingsprodukter. Whitening tannkrem bidrar til å fjerne flekker, men det er vanligvis svakere enn profesjonelle bleking produkter.

 Tartar er en av de viktigste grunnene til å børste tennene på en jevnlig basis. Tartar gjør tennene vises farget og til slutt forårsaker tannråte. Pusse tennene med peroxide tannkrem vil bidra til å fjerne skjemmende Tarter og hindre dannelse av hulrom.

 Ved valg av peroksyd tannkrem, er det viktig å sikre omfatter fluor. På denne måten holder tennene sterkt og hjelper til med å bekjempe tannkjøttsykdom. Fluor er vanligvis under tannlege besøk fordi det bidrar til å beskytte tennene mot hull i tennene og forfall knyttet tartare. De fleste tannleger anbefaler børsting etter måltider med tannkrem som inneholder fluor.

 Mange peroxide tannkrem produkter forårsaker ising i tennene og tannkjøtt irritasjon. Denne irritasjon kan reduseres med et produkt med bare en liten mengde av peroksyd. Hvis det oppstår irritasjon med bruk, er det viktig å redusere eller bruk av disse produktene som varig preg begrense skadet.

 Tannkrem containere er tilgjengelig i mange former og størrelser. Disse omfatter både standard pumper og klem rør. Peroxide tannkrem er også tilgjengelig i små reisestørrelser som lett kan lagres i reisevesker.

 Det finnes mange varianter av tannkrem tilgjengelig. Disse spenner fra standard mint smak til barnas bubble-gum smak. Det er viktig å velge en smak som fremmer tilstrekkelig børsting. Dette sikrer at tennene rengjøres regelmessig.

 Tannkrem er et utmerket produkt for å kjøpe i bulk. Dette produktet har en lang holdbarhet, noe som gjør den perfekt for langsiktig lagring. Kjøpe tannkrem i bulk er rimeligere enn mindre enkeltkjøp.

  •  En tannbørste med tannkrem på peroxide.
  •  Noen tannkrem inneholder spesial dårlig-ånde-bekjempelse ingredienser som er laget for å drepe bakterier og bekjempe tannkjøttsykdom, som forårsaker dårlig ånde.
  •  Peroxide tannkrem som inneholder blekemidler som bidrar til å fjerne flekker fra tennene.
  •  En flaske av hydrogenperoksyd.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha