Hva er personlig merkevarebygging eller personlig merkevare?

Du har hørt mye snakk om viktigheten av å markere identiteten til et produkt, eller enda viktigere, lage din egen identitet, spesielt hvis du er relativt nær til å gjøre noen form for markedsføring.

Ordet "personlig merkevare" eller "personlig merkevare" er en av de mest brukte av dette tiåret, og ikke rart siden takket være internett-teknologi vi har tilgjengelig i dag, fremme og understreker identiteten til noe er og så tilgjengelig som mulig for noen annen gang i vår historie.

Definisjon: Prosessen med å fremme rase, erfaring, stil, utseende, verdier eller kunnskap om en viss "individ" og definere det som et varemerke.

Konsept: Å fremme merkeidentitet som en plett å reflektere at suksess kommer fra alle de kvalitetene som foreviger bestemt person.

Data: Begrepet "Personal Brand" sier bli kjent takket være en artikkel av Tom Peter utgitt i 1997, men i 1980 allerede hadde utgitt en bok som heter "Posisjonering" av Al Ries og Jack Trout, og det handler om plassere deg selv i et marked fremme din image og identitet.

Og selv om terminologien er moderne, er sannheten at du ringer en identitet med en reklame for eksistert siden historie er historie. Problemet er å forstå at dagens "Personal Brand" når sitt høydepunkt.

Logikk: Det er grunn til: -Alcance web 2.0 internett-teknologi. -En Globalisering. -En Rask ekspansjon og vekst. -En Raske endringer i denne perioden. -En Rask vekst av sosiale nettverk. Og den fantastiske elektroniske skapelsen også kalt Social Media.

I enkle ord, kan vi nå fremme oss og gjøre vår identitet globalt, takk til hvor vi kan lage våre sosiale nettverk i løpet av kort tid, men det gjør også personlig merkevarebygging er mye mer enn bare omsorg image.

Dagens konkurransekraft og stiller store krav til personlig merkevarebygging er en kombinasjon av sterk verdier, erfaring, integritet og kunnskap av høy kunst.

Elementer for å forsegle og markere identitet -Establecerte som en ekspert på ditt felt. -Etablere Et sterkt omdømme. -Etablere Et sertifikat med løpende bidrag nettverk.

Og selvfølgelig, som enhver bedrift som er avhengig av et nettverk for å holde den, vil avhenge av personlig merkevarebygging, som de vet-hvem vet du, hvem du kjenner.

Fordeler: Det er klart at hvis noe er ekstremt populært er fordi det må ha sine gode fordeler rett?

Resultat Magnet: En sterk markedsføringskampanje fremme merkevaren image som den eneste fast løsning for visse problemer, ville fungere som magnet for å tiltrekke seg nye kunder, partnere, muligheter og prosjekter.

Resultatvekst: Al plassere deg selv som en ekspert og har samfunn som beundrer deg, følge deg og er interessert i hva du har å tilby, vil dette oppfordre deg til å fortsette desarrollándote, store ting vokse og vokse som person.

Ekspansiv Fordel: Hvis din personlige merkevare er drevet av lidenskap, besluttsomhet og ekte talent, den vanligste alvorlige ikke bare tiltrekke mange sinn og mennesker som tenker og føler som deg, men også tiltrekke seg folk som viser deg nye stier, nye horisonter og nye og spennende måter.

Økonomisk Fordel: Du kan glemme å bli en distributør, forhandler eller representant for selskapet, er du "ditt eget selskap," som betyr at du kan arbeide med hundrevis av produkter, tjenester og forretningsvedlikeholde og holde dine egne sosiale nettverk og ikke stole noen andre enn deg selv. Hva gjør din økonomiske muligheter vokse ubegrenset.

Hvorfor personlig merkevarebygging? Fordi det handler ikke om hvor de sa det, men hva du har å si. Fordi det handler ikke om hvordan de gjorde det, men som du vil.

Dette er også en flott mulighet til å oppdage din egen vei, vei ... oppdage ditt eget potensial. Er du klar for utfordringene?

¿?

Fra toppen av min være Melina Lunarello: //

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha