Hva er Photo Caller ID?

 Foto nummervisning er programvare som gjør at bildene av enkeltkontakter under en samtale, for å gi sammen med sine telefonnumre. Denne programvaren krever vanligvis brukerne å fotografere sine kontakter og legge dem til databasekatalogen på telefonen sin. Noen smarttelefoner kan laste kontakt og ID med bilde informasjon fra Internett for å lage denne typen ID uten manuell brukerundersøkelser. Denne typen programvare kan lastes ned til en rekke kameraer stand mobiltelefoner som ikke allerede har, men kan ikke legges til fasttelefon hjemme.

 Denne teknologien omfatter standard nummervisning programvare med telefonen fotomuligheter. Caller ID gir et individuelt telefonnummeret til et innkommende anrop, slik at brukeren kan bestemme om du vil svare på anropet. Nummeret blir lagret i telefonminnet bank, og kan ofte bli lagt til permanent liste over bruker kontakter lagret.

 Foto nummervisning er vanligvis bare tilgjengelig på telefoner som inneholder en intern kamera. Brukere kan ta bilder av sine kontakter og lagre i minnet til databasen av telefonen. Bildet skal da legges til data som er lagret på telefonen til en kontakt for å få ID. Brukere kan vanligvis legge til et bilde til en kontakt katalogoppføring ved å velge legitimasjon logo på kontaktmenyen. De blir deretter omdirigert til telefonens bildebiblioteket, der de kan velge et bilde som representerer den kontakten.

 Ikke alle kameratelefoner har bilde innringer-ID er tilgjengelig som en standardfunksjon i telefonens operativsystem programvare. Enkeltpersoner som ønsker å legge denne teknologien til telefonen sin, til alternativet laste ned den aktuelle programvaren til sin enhet etter sitt første kjøp. Avhengig av mobiloperatøren via som den mobile tjenesten er kjøpt, kan brukerne kunne ha tilgang til denne programvaren fra en trådløs applikasjonsplattform levert av transportøren, eller være i stand til å laste ned programmet direkte fra Internett. Denne typen legge programvare til telefonen lader vanligvis en ekstra avgift for mobilregningen av brukeren.

 Visse typer smarttelefoner som kan direkte kobles til Internett er i stand til å skape et bilde nummervisning på grunnlag av sosiale medier applikasjoner. Disse telefonene er i stand til å integrere kontaktlisten på en brukers favorittnettsamfunn. De fleste nettsamfunn tillate brukere å dele personlig kontaktinformasjon i profilen sin, som er så tilgjengelig for å utføre sine godkjente venner. Smarttelefonen kan bruke den nedlastede programmet for hver sosiale nettverk sted å lagre kontaktinformasjon, inkludert enkelte profilbilde, i den permanente interne kontaktdatabase. Denne typen programvare, ikke brukeren trenger ikke å ta bilder av sine personlige kontakter og legge dem til telefonen hans bok database.

 Faste baserte hjem telefoner er ofte utstyrt med nummervisning, men ikke den ekstra funksjonaliteten foto nummervisning. Ingen reddet skape fotografisk informasjon finnes i telefonens kretser der bildene for bedre kontakt. I motsetning til mobile anrops-ID, som bare en innkommende telefonnummeret, er det faste sted Caller ID ofte navnet på den som ringer på grunnlag av lagret fakturerings informasjon knyttet til den innkommende telefonnummeret.

  •  Photo Caller ID er tilgjengelig på mange smarttelefoner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha