Hva er Phytosterols?

 Phytosterols er forbindelser i mange planter. De er en type av sterol, en spesifikk klasse av kjemiske forbindelser, og de er svært lik kolesterol, typen sterol hos mennesker. I planter, fytosteroler bidra til strukturen av cellemembranen, som gjør kolesterol i dyr. Disse forbindelsene har en rekke interessante effekter i kroppene til dyrene dersom de blir tatt som har ført til stor interesse fytosteroler og deres potensielle bruksområder.

 Selv om det synes ulogisk å ta steroler som reduserer kolesterol, kolesterol ettersom kun en type av steroler, fytosteroler synes aktivt til å blokkere opptaket av kolesterol, noe som kan føre til en reduksjon av det dårlige kolesterolet. Dette kan i sin tur, akkumulering av kolesterol i kroppen, og dermed redusere risikoen for kardiovaskulære problemer. Plantesteroler gi disse fordeler mens animalske steroler, slik som de som finnes i kjøtt og animalske produkter som ikke gjør det, for å illustrere de strukturelle forskjellene mellom disse to grupper av steroler.

 Noen studier har antydet at noen fytosteroler ikke kan påvirke cellemembraner av dyr, og at det kan også endre nivået av visse hormoner. Over 40 fytosteroler har blitt identifisert av forskere, og utallige andre venter identifikasjon. Funksjonen til de kjente forbindelser i kroppen til mennesket er ikke fullstendig kjent, og det finnes en rekke konkurrerende krav fytosteroler, med noen mennesker antyder at de er meget fordelaktige, mens andre anbefale at disse er unngått.

 Mat rik på fytosteroler inneholder oljer, nøtter og hvetekim. Mange av disse matvarene er anbefalt som en del av et sunt kosthold som kan redusere nivået av dårlig kolesterol. Det er også mulig å lage produkter som er beriket med fytosteroler, med slike produkter, ofte med helsepåstander som er noen ganger finner en gjenstand for tvist i det medisinske miljøet. Disse forbindelsene er også brukt i produkter som hudpleie krem, med mål om å forbedre helsen til huden.

 Folk som spiser et balansert kosthold og trener regelmessig, all den næring de trenger og for å holde kroppen i en tilstand av balanse. Folk som ubalansert dietter som er for høyt eller for lavt i ulike næringsstoffer kan oppleves helsekost. Det er usannsynlig at fytosteroler bare ville forbruke mer helsefordeler, selv om bruken av fytosterol- rike matvarer kan være fordelaktig da disse matvarer inneholder et bredt spekter av næringsmessig nyttige forbindelser.

  •  I tillegg til å ta av en fytosterol, er en pasient som kreves for å unngå frityrstekte matvarer som er rike på mettet fett.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha