Hva er Polykarbonat windows?

 Polykarbonat vinduene er glass laget av polykarbonatplast. Sammensetningen av polykarbonat skaper egenskaper som gjør det vanskelig å knekke, brekke eller chip. Dette øker sikkerheten for beboernes mot innbruddstyver, skudd og farlig utendørs værfenomen. Selv polykarbonatvinduer er vanskelig å bryte, de er ikke uforgjengelig og har feil som er synlige når installert i både boliger og kommersielle applikasjoner. Beskyttende belegg og materialer redusere tykkelsen defekter eller tillate en person å fjerne feil bør de oppstår.

 Materialhårdheten er en viktig forskjell mellom glass og polykarbonatvinduer. Polykarbonat er et mykere materiale, og riper lett når den forblir ubehandlet, og den slitasje og riper raskt dekke overflaten av installerte vindus, gjennom hvilket sikten. Beskyttende belegg eliminerer direkte overflate riper på polykarbonat, men må byttes ut for å danne riper på belegget. Dette reduserer kostnadene og samtidig opprettholde en polykarbonat vindu, men installasjonen av feil belegg av plastmateriale som kan forårsake skade på de øvre lag av vinduet, svekkelse av styrken av vinduet, og ved å redusere sikten. Følgelig, med belegget på polykarbonat er vesentlig for å øke levetiden til den installerte vinduet.

 Belegget på baksiden av klebemiddel vil bestemme forenligheten av belegget med polykarbonatvinduer. Petroleum-basert lim i det reagerer med plast, hvorved et tynt lag av plast smelte og bli uskarpe polymerer. Dette gjør at vindu i polykarbonat som er nødvendig for oppvarming ved hjelp av et spesielt verktøy og polering skadede lag av plast, selv om bare varme vil redusere lett dis mens opprør utsikten gjennom vinduet løst. Polering plast krever sliping og polering verktøy som skaper minimal varme fjerning under dis for å sikre at de ikke sammenbrudd under bruk. Fjerne dypere riper krever ekstra arbeidskraft og kan kun utføres på tykkere polykarbonatvinduer.

 Vindu tykkelse bestemmer styrke og holdbarhet av en installert vindu polykarbonat. Tykkere vinduer gir den største mengden av beskyttelse shatter og la dype riper kan fjernes med de rette verktøyene. Tynnere plater av polykarbonat gir ikke så mye beskyttelse tykkere materialer, men de kan enkelt installeres over en installert vindusglass for å beskytte mot brudd av splinter. Alle tykkelser av polykarbonatvinduer kan gi fred i sinnet til en person som ønsker ekstra beskyttelse av deres personlige eller forretningsinteresser.

  •  Polykarbonat vinduer er installert på verandaer og favoriserte for sin holdbarhet.
  •  Polykarbonat vinduer er svært vanskelig å bryte.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha