Hva er prisen Impact?

 Pris Effect er et resultat av aktivitetene i markedet som ofte blir oversett. Det er et mål på hvor mye en transaksjon, skjer på gjeldende pris i markedet der handelen vil endre seg. Dette er en bekymring for folk som kjøper eller selger i store mengder, fordi deres handlinger bidrar mer til tilbud og etterspørsel enn summen av gjennomsnittlig deltaker.

 Økonomiske modeller av mange konkurranseutsatte markeder er bygget på en forutsetning om at kjøpere og selgere er pristakere, noe som betyr at de kjøper en pris i markedet og bestemme om du vil selge basert på forholdet mellom sin personlige forståelse av produktet til den prisen. Denne antakelsen er en av de underliggende prinsippene for de modellene av perfekt konkurranse, som også er basert på et uendelig antall operatører. I en perfekt konkurranseutsatt marked, hvis du ønsker å kjøpe et produkt, er å gi en leverandør.

 I virkeligheten markedene har et begrenset antall deltakere, slik at hver kjøper og selger effekt på generelle markedsforhold. En høy for et produkt stimulerer etterspørselen presser opp prisen, mens et stort tilbud om å selge, prisen synker. Aktører med sterk markedsstilling må ta hensyn til slike effekter når du gjør den første avgjørelsen. Endringer i pris kan påvirke andre aspekter av deres virksomhet eller fremtidige handlinger i det samme området.

 Den sterkeste eksempel på priseffekten i markeder som er dominert av monopoler. I disse tilfellene har en bedrift full kontroll over prisene, fordi det er den eneste produsenten. Hvis den ønsker å selge til høyere priser, det produserer færre elementer, og skaper en mangel, slik at folk er villige til å betale mer vil bli. Det setter kundene på en ulempe til egne fortjeneste, som det kan gjøre fordi den inneholder all makt i markedet.

 Imidlertid er effekten ikke begrenset til monopolmarkedene eller selv små markeder. Selv om noen markeder kommer tett, er det ingen perfekt konkurranseutsatte markeder. Det kan virke som du er en pristaker fordi du går til butikken, ser du en postet pris, og avgjøre om ikke å kjøpe. Forbrukere, derimot, har makt, og en felles innsats for å boikotte et produkt nok til å påvirke etterspørselen å endre prisen. Hvert individ har noen effekt på prisene, men samlet resultatet er ikke målbar til enkeltpersoner slå seg sammen.

 Priseffekten er ikke begrenset til forbrukermarkedet. Finansmarkedene er spesielt påvirket av prisen innvirkning fordi de er dominert av store investorer. Noen ganger er disse velstående personer som holder mange aksjer i et aktivum. Oftere, men de er institusjonelle investorer - forvaltere som investerer på vegne av alle sine kunder. De store mengder penger til å investere, de gir dem makt til å endre til aksjekurser med et enkelt salg eller bud.

  •  Pris Effect vurderer effekten av en enkelt handel eller gruppe av transaksjoner i totalmarkedet aktivitet, for eksempel når et meget stort kjøp av aksjer holdt aksjer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha