Hva er prisforhandlinger?

 Pris forhandling er en vanlig foreteelse i anskaffelse av materialer eller forsyninger. Under prisforhandlinger, er det to roller: kjøper og selger. Målet med forhandlingene er en pris definert akseptabel for begge parter. Etter avslutningen av forhandlingene, er enten en avtale nådd og produktet selges eller er det ingen salg.

 I Nord-amerikansk kultur, sine prisforhandlinger begrenset til store kjøp eller bestemte typer av salgsmiljøer, som loppemarkeder og messer. De fleste vil forhandle om prisen for en bil eller et hus. De aller fleste av uttakene har en fast prisstruktur, uten mellomrom eller fullmakt til å forhandle.

 Men utenfor Nord-Amerika, en metode for prisforhandlinger hver dag, for alt fra frukt tjenester. Denne kulturen forhandling resulterer i et høyere nivå av forhandle ferdigheter på den delen av både kjøpere og selgere. Prisene er også under konstant press for å reflektere sann markedet etterspør. Som sådan, er det en større grad av fluktuasjon i den tid, med unntak av basiselementer, som krever lang aktivitetsmønstre.

 Det er tre primære problemer som påvirker prisforhandlinger kobber arter, økonomiske hensyn, og forhandlingsutvalget dyktighet. Alle disse elementene har en bestemt rolle i alle prisforhandlinger. Det er viktig å vurdere alle fem som en del av en BSC, med vekter for hvert element som bestemmes av den aktuelle situasjonen.

 Typer kjøpers generelle kategorier som brukes for å beskrive de ulike virkemåter for kjøpere. For eksempel, er et røverkjøp jeger noen med detaljert kunnskap eller forståelse av varen, hvis viktigste prioritet er å betale mindre enn markedsverdien. En strategisk kjøper er også på jakt etter en lav pris, men i samråd med verdien av varen og kostnadene som kreves for å øke denne verdien.

 Økonomiske hensyn er en del av eventuelle prisforhandlinger, men det er mer å vurdere enn bare prislappen. Servicekostnader er en viktig faktor, samt forbruksvarer som er nødvendig for å bruke produktet og den totale levetid for produktet. Betalingsmetoder er også en del av økonomiske hensyn, siden dette har en innvirkning på kontantstrømmen.

 Dyktighet av forhandlerne på både kjøper- og selgersiden har en stor innvirkning på utfallet av disse forhandlingene. En forhandler en klar forståelse av de øvre og nedre grense, og de punktene hvor det er rom for kompromiss. Leveringsbetingelser, betalingsbetingelser og serviceavtaler er alle en del av prisforhandlinger.

  •  Prisforhandlinger kan være felles forekomster på loppemarkeder.
  •  Forhandlere kan forhandle priser med selskapet å redusere prisene på produktene og fortjeneste.
  •  Prisforhandlinger ofte oppstår når selge en bolig.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha