Hva er prognosen for magekreft?

 Prognosen for magekreft avhenger av flere faktorer. Prognosen kan avhenge av hvor magekreft er og hvor langt den har spredd seg. Faktorer som strekker seg fra organiseringen av mage kreft behandlinger kan også ha en innvirkning på levetiden av de som lider av denne sykdommen.

 Magekreft er ofte funnet i slimhinnen i magesekken i og rundt resten av magen som sykdommen utvikler seg. Risikoen for magekreft er dens evne til å vokse utsiden av veggene i mage og invaderer andre nærliggende organer, slik som tarm og lever. I magekreft begynner å spre seg, leger henviser til metastasering.

 Staging tillater leger prognosen for magekreft deltatt i pasienten. Dette setter kursen for behandlingstilbud og gir en statistisk-baserte prognoser for diagnose av magekreft også. Magekreft stadier varierer fra Stage 0, den minst alvorlige, å iscenesette IV, den mest alvorlige.

 Prognosen for magekreft diagnostisert og iscenesatt på 0 er betydelig bedre enn det jeg iscenesatt til IV. På dette punktet, er kreft bare ligger langs slimhinnen i magesekken, og pasienter har en bedre sjanse til å bli helt frisk med en rekke behandlingstilbud. I fase I gjennom Phase IV, magekreft beveger seg utenfor slimhinnen i magesekken. Fase I magekreft innebærer ofte muskelen laget av magen, og opp til seks lymfeknuter, men den har spredt seg til andre organer. Fem-års overlevelse for Stage jeg kreft varierer fra 57% til 71%.

 Fase II består av 7-15 gastrisk kreft lymfeknuter og svulsten kan nå det ytre laget av magen. Prognosen av magekreft i Stage II er ikke så gunstig magekreft iscenesatt på Stage 0 eller Stage I. På dette stadiet, de fem-års overlevelse er mellom 33% og 45%.

 Prognosen for magekreft sortert Fase III og Phase IV faller ytterligere. I disse trinn, er kreft ofte invaderte ytterligere lymfeknuter og organer som leveren. De fem-års overlevelse varierer fra 4% for stadium IV diagnose og 20% ​​for stadium III diagnose.

 Behandling og ultimate prognose av magekreft er for å vinne, staging og behandlingstilbud tilgjengelig for hver pasient. Generelle helsen til en pasient spille en faktor i utvinning og evne til å motstå behandling. Behandlingstilbud kan omfatte kjemoterapi, kirurgi for å fjerne magen eller svulsten og bestråling. I noen tilfeller kan hele tumoren er fjernet, pasienter forbedre € ™ s sjanse for å overleve.

  •  Prognosen for magekreft diagnostisert på et tidlig stadium - før den har spredd seg til andre organer - mye bedre enn tilfellene er diagnostisert på senere stadier.
  •  Det er viktig at magekreft er diagnostisert på et tidlig stadium.
  •  Plasseringen kan påvirke prognosen av magekreft.
  •  Magekreft behandlingstilbud omfatter kirurgi.
  •  I noen tilfeller, mage cancer metastase til andre organer i fordøyelseskanalen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha