Hva er Programmerbar Read Only Memory?

 Programmerbar Read Only Memory, PROM kort, er en form for read-only minne som lar brukeren velge en av de data eller program å være fast på minnet. Minnebrikke leveres tom, og programmereren bringer data på den. Når dataene er overført, kan ikke endres eller slettes. Hvis du vil finne forskjellen mellom standard og programmerbare read-only minne til å forstå, er det viktig å forstå konseptet bak første leselager.

 Read Only Memory lagrede data under produksjonsprosessen. Denne informasjonen er permanent og kan ikke endres eller slettes. ROM er vanlig i datamaskiner. Det kan være et program skal betjene maskinen. Hvis datamaskinen er slått av, har ROM fremdeles all data lagres og slettes ikke.

 Andre former for minne, sa flyktig minne, kraften som trengs for datalagring. Mens en datamaskinen er slått på, energisparende data på minnebrikken. Hvis datamaskinen er slått av, men strømmen er ute og alle data på brikken vil bli slettet. ROM er en type ikke-flyktig minne, fordi den ikke krever lagring av kompetent. ROM kreves til programmet for å slå datamaskinen fortelle deg hvordan du skal fungere. Uten den, ville datamaskinen ikke fungerer.

 Den eneste forskjell mellom normal og programmerbart leselager ROM, er at det er programmerbar hukommelse er produsert som en blank chip. De data eller program tilsettes deretter senere av brukeren. Etter at dataene er lagt til å fungere som en vanlig ROM-minne.

 Flere elektronikkprodusenter bruker programmerbare leselager i sine produkter. Spillkonsoller vanligvis bruker, som elektronikk som bruker high-definition multimedia interface. Mobiltelefoner og visse bildeler dra nytte av PROM teknologi også for stillingen.

 Elektronisk minne virker ved å kommunisere med bruk av enheten, for eksempel en datamaskin, gjennom signaler. Disse signalene blir overført med nuller og enere. Ingen andre tall. Når PROM minnebrikke ankommer kontoret til produsent, alle biter i leses som de. En programmerer overgang nødvendige biter nuller, og brikken er klar til bruk.

 Andre typer PROM chips eksistere sammen med den grunnleggende form. Slettbare programmerbare minne bare bruker UV-lys for å slette og skrive data. Engangsavgift programmerbar ikke-flyktig minne og bruker-programmerbare leseminnet er akkurat som vanlig PROM, og de samme funksjonene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha