Hva er prosessen for å oppnå et pass?

 Et pass er et viktig reisedokument hvis du planlegger å reise utenlands for en eller annen grunn. Det gir bevis på din identitet og nasjonalitet, og er vanligvis den eneste akseptable form for identifikasjon utenfor hjemlandet. For å få pass USA for første gang, må du be om et pass i person.

 Dokumenter og Materialer

 For å søke om et amerikansk pass, må du først samle følgende materialer: Pass Application Form DS-11, bevis på amerikansk statsborgerskap, gyldig legitimasjon, gyldig legitimasjon kopi og to pass størrelse bilder av deg. Bevis på amerikansk statsborgerskap er din sertifisert amerikanske fødselsattest, naturalisering sertifikat eller en konsulær rapport fødsels utlandet. Del gyldig ID er førerkort eller annen amerikansk offentlig godkjent legitimasjon.

 Hvor å gå

 Finn passet aksept anlegget som er mest praktisk for deg til søkesiden for det amerikanske utenriksdepartementet. Dette kan være et postkontor, et offentlig bibliotek eller andre kommunale myndigheter kontor. Gjør en avtale på telefon. Ta med alle materialer og utstyr som er nødvendig og gjeldende behandlingsgebyr pass søknader om din avtale.

 Behandlingstid

 Når søknaden din er behandlet, vil du motta passet ditt, som vil bli sendt i posten. Den nøyaktige behandlingstiden kan variere avhengig av volumet av pass søknader avdelingen på den tiden, men fire til seks uker er normalt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha