Hva er pyrodrue?

 Pyrodruesyre er en organisk syre, i de fleste biologiske systemer. Det er en fargeløs væske som er kjemisk representert som CH3COCO 2 H. Når pyrodruesyre mistet hydrogenatom innhenter referert til som en negativ ladning og pyruvat. Pyruvat er viktig for mange metabolske veier vist av levende organismer og kjemiske og C 3 H 3 O 3.

 Pyruvat er i metabolske reaksjoner energi til en organisme. Glukose - bedre kjent som sukker - kan bli brutt i en prosess som kalles glykolyse som fører til dannelse av pyruvat. Pyruvat kan deretter omdannes til acetyl-koenzym A, som er nødvendig for å starte en serie av reaksjoner som er kjent som den Krebs-syklus, også kjent som sitronsyresyklusen. I Krebs-syklus, blir oksygen anvendes, for å omdanne karbohydrater, fett og proteiner til karbondioksid og vann, generering av energi i prosessen.

 I en separat prosess, kan pyruvat omdannes til en forbindelse som kalles oksaloacetat, som også er en nødvendig komponent i Krebs syklus. Oksaloacetat er et mellomprodukt i glukoneogenesen, hvor legemet er en prosess i stand til å gjøre glukose i perioder med ekstremt stress. Dette skjer vanligvis i perioder med sult eller intens trening.

 Pyruvat kan også brukes til alanin, en aminosyre til å lage proteiner å fremstille. Alanine og pyruvat lett utbyttbar av en reversibel, trans reaksjon reaksjon.

 I fravær av oksygen, kan pyruvat bli brutt i mennesker og dyr for å gjøre laktat. Omdannelsen av pyruvat til laktat er vanligvis forekommer bare under intens aktivitet, når behovet for energi er meget høy. Når den samme reaksjon utføres i planter eller bakterier, sluttproduktet av ethanol, den viktigste bestanddel av alkoholholdige drikkevarer.

 I hovedsak er pyruvat krevde mange metabolske reaksjoner som serverer en rekke formål organisk. Selv om det er dannet av glukose, kan pyruvate omdannes til energi via Krebs syklus, karbohydrater, glukoneogenese for lagring av energi, protein i form av aminosyren alanin, og etanol i anaerobe reaksjoner. Interessant, fordi pyruvinsyre er så enkel og viktig for mange kjemiske reaksjoner som er nødvendige for bevaring av livet, noen folk tror det var en av de første organiske forbindelsen og en katalysator for fremveksten av livet på jorden.

  •  Aminogrupper overføres i human lever i løpet av en prosess kjent som en trans-aminering.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha