Hva er Quickstep?

 Quickstep er en ballroom dans som absolutt fortjener navnet. Preget av ekstremt rask spring, synkopert rytmer føtter, og kjøringer av raske skritt i tide til 4/4 eller vanlig tid musikk, for det meste jazz, er den raske skritt morsomt å se og vanskelig å gjennomføre.

 Dansen består av spark, løper og komplekse rytmemønstre. Quickstep kan lære en av de mer vanskelige danser, som et enkelt sett med trekk kan ofte foregå flere tiltak av musikk. Det ligner på noen måter å valsen, siden noen av trinnene som utføres i tripler eller trillinger.

 Moderne quickstep ble først utviklet på 1920-tallet i England, og var nært knyttet til dans som foxtrot og charleston. Som foxtrot, må det samlede inntrykket danserne gjør være elegant. Øvre kroppsholdning fortsatt stiv og perfekt, i hvert fall det skal, mens danserne beveger seg gjennom ulike former av quickstep. Dansen må også la folk med et inntrykk av at danserne er usedvanlig lett på beina. Selv om bevegelsene er komplekse, tenne trinnene, føttene knapt land bør være en del av å få det generelle inntrykket.

 Nybegynnere dansere lære quickstep først lære de mest grunnleggende bevegelser i dansen. Et enkelt tiltak i 4/4 tid danset så sakte-fort-fort. Slow tar beats en og to, og fort-fort er på beats tre og fire dans. De fleste av de "langsomme" trinnene i musikk er tatt på hælen, mens de raske skritt er gjort på tærne eller ballene av føttene.

 To andre viktige skritt i rask steg til siden shasse, der danseren tar tre skritt til siden, og låsen trinnet, der den ene foten er krysset over den andre i trinnet. Sammen med de helt grunnleggende fotbevegelser som utgjør begynner tidlige trinnene i quickstep. Når danserne har mestret disse tre trinnene, snur og kjører er tilsatt for å holde danse variert.

 På 2000-tallet, har det vært flere referanser til Hollywood quickstep. I Shall We Dance, en amerikansk versjon av den klassiske japanske filmen, Richard Gere ikke forferdelig på quickstep, snuble på kjolen sin partner og slitasje. Men hvis du ser noen øyeblikk før han faller, er hans danseformen utmerket.

 Quickstep er også referert til som "dødsklokken" for deltakerne i reality show So You Think You Can Dance. Mange dansere på messen, fra ulike dansebakgrunn har fullstendig mislyktes i å produsere lette raske skritt for å trekke av dansen. Dette endret seg i 2007 da et par utført en beundringsverdig quickstep de vant større popularitet med dommerne og seerne.

 For se implementert gode versjoner av Quickstep, bør du vurdere å se på det på ballroom konkurranser. Disse ofte luft på lokale PBS eller BBC-kanaler. De er morsomme å se på og gi deg fantastiske eksempler på en godt gjennomført quickstep.

  •  Quickstep er en form for ballroom dans som går spark og går.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha