Hva er QuietCare®?

 Når en eldre person som bor alene, er han eller hun utsatt for hendelser som kan føre til alvorlige skader. Overnattingsturer til badet eller flytte om huset for å utføre daglige oppgaver kan noen ganger ulykker som senior statsborger i stand til å flytte eller å ringe for å få hjelp bly. En løsning på dette problemet er et abonnement på en tjeneste som ligner QuietCare®.

 QuietCare® er en nødsituasjon varslingssystem som hjelper omsorgspersoner og familie helseovervåking og aktivitetene til en eldre kjære. Enheten fungerer på en kontinuerlig basis, ved hjelp av små trådløse sensorer som overvåker bevegelsene til seniorer som de beveger seg rundt i huset. Disse spesielle sensorer registrerer mønstre i de daglige aktivitetene til de eldre og kan også tjene som en advarsel om mulige helseproblemer.

 Bevegelsessensorer er plassert i forskjellige rom i hjemmet til eldre persons skatt, inkludert sensorer i kjøkken, bad, soverom og stue. Informasjon sendes 24 timer i døgnet til en basestasjon som overfører data til datamaskinen QuietCare®. Hvis meldingen systemet fastslår at det kan være et problem, skyll QuietCare® ansatte omsorgspersoner eller familiemedlemmer til å rapportere via telefon, e-post, personsøker eller SMS. Pleiere kan også få tilgang til en nettside med informasjon om eldre person.

 Sensorene brukes av QuietCare® aktivere helsepersonell til å advare potensielle problemer før problemene oppstår. Uten bruk av video- eller lydenhet, følger enheten de daglige aktivitetene til de eldre. Det sjekker om de eldre på badet for en usedvanlig lang tid. Det kan også oppdage om de eldre kjøleskapet nylig åpnet eller når han eller hun dukket opp fra soverommet i morgen. Enheten kjenner, selv om senior har åpnet medisinskapet for å ta hans eller hennes daglige medisiner.

 QuietCare® enheter er små og holder seg til veggene i huset. Mottakeren er omtrent på størrelse med en kortstokk. En kommunikator, omtrent på størrelse med en bok, i tillegg til mottakeren, eller festet til gulvet. Den er koblet til stikkontakten eller stikkontakt. Installeringen av utstyret er tilpasset behovene til eldre klienten. Fordi sensorene er plassert ca skulderhøyde, vil bevegelsen av kjæledyr i hjemmet vanligvis ikke utløse sensorene.

 Ved hjelp av en lignende tjeneste til QuietCare® kan bidra til å holde en senior statsborger hans eller hennes uavhengighet. Det kan være trygghet for både den eldre personen og hans eller hennes omsorgspersoner. Enheten er diskret og ikke krenker personvernet til senior statsborger som det er ingen video eller lyd er involvert i sporing.

  •  Quiet Care hjelper overvåke helse og aktivitet av en gammel kjæreste.
  •  Stille Care kan kombineres med en medikament-dispenser, eller andre stoffet styringsverktøy.
  •  QuietCare kan avgjøre om en senior har tatt henne medisiner, som kan se behovet for regelmessig stell hjemme.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha