Hva er Radiant kjeler?

 Varmestrålere er spesielt oppvarming systemer i boliger og andre bygninger som bruker prinsippet om strålevarme. Denne vannbaserte varmesystemer varme fra en gjenstand til en annen, i stedet for oppvarming av inneluften. I disse systemer, kan den indre temperaturen være lavere enn den ville være for andre oppvarmingssystemer, mens beboerne fortsatt effektivt varmes opp av varmestråling.

 Som en felles varmeanlegg, kan kjeler kvalifisere strålende utforming på ulike måter. En fordel med varmestrålere og varmesystemer er lavere forekomst av forurensning av inneklima. Selv om noen typer av oppvarmingssystemer har en tendens til å blåse opp rundt flass, støv og små partikler, arbeider oppvarming i en mer passiv måte at det indre luft mindre forstyrret blader. Tilhengere av takknemlighet kjeler nevner også at disse varmesystemer tendens til å produsere en jevnt fordelt varme.

 Utformingen av strålevarme kjeler er forskjellig fra den neste installasjon. Ingeniører bruker noen vanlige standard design for et flertall av varmestrålere som brukes i kommersielle og hjemmemiljøer. En viktig type strålingsvarmere omfatter ledninger eller rør på utsiden av vannvarmeren som blir varmet opp av den indre mekanisme. Disse rør bidrar til å stråle varme ut i rommet.

 Andre typer strålende kjele design tilpasset moderne varme- og kjøle prinsipper og programmer. For eksempel noen typer strålende systemer fungerer på en lignende grunnlag som noen "grønn energi" systemer i bygninger tegnet av LEED sertifiserte byggherrer og andre fagfolk med moderne energi utdanning. Geotermiske systemer fungerer gjennom gulv rør og slanger, som leverer oppvarmet vann til å varme en plass passivt. Noen typer varmestråler element inkludere denne typen design.

 Et annet prinsipp for strålevarme løser varmetap ved strømmen av luft fra en bygning. I noen klassiske varmesystemer, mye av den varmeenergi går tapt når den oppvarmede luften gjennom vinduer eller andre deler av en bygning. Passiv oppvarming som design brukes av varmestrålere kan for å minimere dette. Når oppvarming, avhengig av strålingsvarme som overføres bare en begrenset avstand for utslipp av mer varme har en tendens til å forbli i det innvendige rom, med en konveksjonsovn system som hurtig varmer kaste et sett luft noe av sin energi i utsiden når åpningen er åpnet. Disse problemene fører mange utbyggere å revurdere gulvvarme som en ønskelig komponent i et hjem design.

  •  Noen sentralvarmesystemer gjør bruk av en kjele for å varme vann som deretter brukes for oppvarming av et hus eller en bygning.
  •  Mange kjeler operere med kokende vann og sende damp gjennom radiatorene for å varme opp en bygning.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha