Hva er Records Management?

 Records ledelse er en prosess for håndtering poster fra det tidspunkt de er skapt til det punktet hvor de må kasseres. Folk som registrerer ledelse praksis generelt har høyskoleutdannelse og spesialisert opplæring på dette området, herunder opplæring for bestemte typer bransjer og virksomheter. For store institusjoner, kan administrere registreringer av en fulltidsjobb for en stor stab, mens mindre organisasjoner kan stole på en sekretær eller kontorassistent til å håndtere sin administrasjon.

 En godt gjennomført records management system starter på det punktet av skapelsen, med et standardisert system for poster skapelsen utformet for å lage plater nyttig, konsekvent og lett tilgjengelig. Disse standardene gjelder alt fra hvordan posten er formatert til hvordan informasjonen blir presentert inne. Når den er laget, er en rekord et arkivsystem som det er registrert, overvåket og vedlikeholdes.

 Når noen trengte tilgang til en post, kan etableres hovedkortet. Katalogoppføringer kan brukes til å bekrefte at en registrering er fullført, og å ta notater om hvordan og når platen ble brukt til å lage. Systemet kan også brukes til å evaluere kostnader for tilgang til registre, en vanlig praksis når man ønsker kopier av sine plater. Kan være ved slutten av levetiden plate strømmer ut gjennom arkivering, ødeleggelse eller andre midler.

 Records kan inkludere digitale eller fysiske poster ledelse og noen ganger en blanding av begge deler. Etter hvert som flere selskaper har byttet til en papirløse kontoret format, har en del av denne prosessen inngår digitalisering fysiske plater og lage databaser som gir kontoret posten styringssystem plass til å vokse.

 En viktig del av records management er samsvar med allment aksepterte standarder for bransjen, samt loven. Medisinske og juridiske poster, for eksempel, bør overvåkes av hensyn til personvernet, mens regnskaps må være i samsvar med regnskapsstandarder. Folk som jobber med og behandle tilfeller får opplæring i arkiv praksis, sikkerhet og administrasjon organisasjon slik at de kan arbeide effektivt.

 Personer med avanserte grader i felt knyttet til poster ledelse har mange ledige jobbmuligheter. Disse inkluderer å håndtere store arkiver og registre, som arbeider med organisasjoner som utvikler standarder og praksis for voktere, og bistå med utformingen av den programvaren som brukes i records management. Utøvere som ikke har avanserte grader kan ha mer begrensede muligheter, selv med lang erfaring, avhengig av hvilke typer poster de ønsker å håndtere.

  •  Records styringssystemer inkluderer ofte et system av digitale og fysiske plater.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha