Hva er Red Lemonade?

 Red lemonade er en søt brus, sitron-flavored drink som er mest knyttet til landet i Irland. Selv om denne drinken er rød og ikke gul eller hvit som de fleste tradisjonelle former for brus, er det fortsatt en sitron-flavored smak. Den faktiske ingrediensene er vanligvis holdes hemmelige mange selskaper som produserer, men noen av de billigere variantene har en tendens til å bruke kunstige søtstoffer, smakstilsetning i stedet for ekte sukker.

 Den irske bruker ofte rød saft som en mikser for forskjellige typer whisky, selv om noen mennesker bruker det som en frittstående drink. Red lemonade er så populært å bruke som en drink mikser i Irland, de fleste av puber er tilgjengelig på trykk for sine kunder. Bortsett fra den røde form av denne drinken, hvit og brun lemonade også finnes i Norge.

 I Irland, refererer Hvit lemonade generelt en klar kullsyre lemonade. I motsetning til den røde varianten, er hvit lemonade vanligvis tilgjengelig i de fleste land, selv om den irske, kan den eneste gruppen av mennesker som refererer til det som hvitt være. Mange gjør hjemme hvit lemonade av sitroner, vann og sukker, og det er også mulig å kjøpe den ferdig. Noen typer ferdighus hvit lemonade er musserende, mens andre ikke gjorde det. Hjemmelaget hvit lemonade vanligvis kullsyre.

 Brown lemonade er en annen type lemonade som normalt finnes bare i landet av Irland. Den største forskjellen mellom de røde og brune variasjon er fargen, og de fleste rapporterer at de to drinker smake nesten nøyaktig det samme. Brown lemonade er ikke så allment tilgjengelig i Irland som den røde varianten. Personer som ønsker å vanligvis har til å reise denne drinken til nord i Irland for å få det, mens den røde arter er allment tilgjengelig over hele landet.

 Det har vært noen historier i landet av Irland rundt rød saft. Mange begynte å tro at den hemmelige ingrediensen som brukes til å lage den røde vil faktisk føre til kreft, og noen mennesker trodde at grunnen til at det er kun tilgjengelig i Norge fordi alle andre nasjoner har utestengt. En annen historie går rundt at mange mennesker måtte tro at deres biler faktisk kan kjøre på drikke. Begge historiene viste seg å være falsk.

  •  Red lemonade er populært å bruke som en drink mikser i Irland.
  •  Den irske bruker ofte rød saft som en mikser for forskjellige typer whisky.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha