Hva er Red Velvet ostekake?

 Red velvet cheesecake, en av to ting: en ostekake med smak av tradisjonelle rød fløyel kake ingredienser, eller et lag kake med vekslende lag av tradisjonell ostekake og rød fløyel kake. Hvilken versjon av Cook-en velger er i stor grad avhengig av hvor dekadent han eller hun ønsker å være oppskriften. Den lagdelte kombinasjonen er vanligvis rikere og mer tett enn ostekaken, fordi bare de segmenter i den lagdelte versjonen vanligvis større og er en kombinasjon av to desserter. Bakers kan også spille med ostekake smaker, typer skorpe, og glasurer til en rød fløyel ostekake som gjør deres smak perfekt.

 De som er interessert i å lage en rød fløyel ostekake med ingen faktiske kake i det vanligvis undersøke smakene som går inn i en tradisjonell rød fløyel kake. Eddik, smør melk og kakao ingredienser som er alt for å bli inkludert i en vanlig ostekake oppskrift. Rødt fargestoff er vanligvis lagt til ostekake gi den typiske rød fløyel utseende. De fleste moderne rød fløyel kaker inneholder også rødt fargestoff, selv om den opprinnelige oppskriften fikk sin farge av oksidert sjokolade. Det kan være vanskelig å finne en slik sjokolade, slik at fargene på hånden er vanligvis en god idé.

 Skare er en annen ting å vurdere når du oppretter en rød fløyel ostekake. Noen kokker liker å bruke en tradisjonell graham cracker crust, men folk som ønsker å velge en ekstra skutt av sjokolade for en sjokolade cookie skorpe i stedet. Disse kan også ostekake mer visuell appell som en jevn, ruby ​​ostekake på toppen av en svart cookie skorpe ofte gjør en vakker midtpunktet. Når bakt, kan den rød fløyel ostekake være belagt med et tynt lag av ostekake frosting. Dette kan legge for mye rikdom for noen kokker, men så glasur er valgfritt.

 Hvorvidt glasur er lagt til, mange mennesker liker å dekorere rød fløyel ostekake med mynteblader og bær. Bringebær, jordbær skiver, cherry halvdeler, eller til og med tranebær puré er alle gode valg. Mange synes litt frukt og svært forfriskende mint med sødme av ostekake selv.

 En annen måte å montere rød fløyel kake ost gjør en vanlig ostekake og fryse. Mens ostekake frysninger, gjør baker vanligvis ett eller to lag med tradisjonell rød fløyel kake. Etter at kaken er avkjølt, stabler vanligvis koker kaken og frossen ostekake sammen, frosting dem med enten kremost eller vaniljeis. Mange personer over denne svært rik dessert med en lett duskregn av hvit sjokolade ganache og hvit sjokolade spon.

  •  Red velvet ostekake kan være dekorert med mynteblader.
  •  Rødt fargestoff gir rød fløyel ostekake sine livlige farger.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha