Hva er reglene for sex lovbryteren registrering i California?

 Siden 1947, har California nødvendig seksualforbrytere å registrere i delstaten California. California var den første staten til å vedta et register, mens de fleste andre stater begynner å starte en seksualforbryter registret til 1990-tallet Dette registeret er laget for å informere offentligheten for sin egen beskyttelse at borgerne kan ta forholdsregler for å beskytte seg selv og sine familier mot dømte seksualforbrytere.

 Registrering

 California lov krever at de som bryter lovene i California ved å begå visse seksualforbrytelser er pålagt å registrere seg hos Justisdepartementet i California som en seksualforbryter. Etter den skyldige har gjennomført rehabilitering av setningen, vil hun bli utstedt et brev om kravene til å registrere seg som seksualforbryter med Department of Justice.

 Registrering Oppdateringer

 Registrerte sex lovbrytere er nødvendig å oppdatere sin informasjon med registeret minst en gang i året; fristen er fem dager etter sin bursdag. De fleste mennesker er pålagt å oppdatere denne informasjonen hvert år, men noen sex lovbrytere må oppdatere sin informasjon oftere. Personer som er definert som hjemløs av staten California er pålagt å oppdatere sine opplysninger minst en gang hver måned. Sex lovbrytere som har begått en voldelig seksualforbrytelser må oppdatere registeret hver 90. dag. Hvis lovbryteren beveger seg, er det nødvendig å rapportere denne informasjonen til registeret i løpet av fem dager. Hvis en navneendring er gjort, må det avsløre denne informasjonen innen fem dager også.

 Studenter

 Hvis en seksualforbryter bor i et universitet eller høyskole campus, er det nødvendig å registrere seg med campus politiet.

 INTERNASJONALE

 En seksualforbryter som er student eller arbeider i California, men ble dømt for en seksualforbrytelse utenfor California må registrere seg på register over California når han flytter inn i staten. Det er nødvendig å registrere seg i registeret som er nærmeste til stedet på skolen eller på arbeidsplassen.

 Relief Registrering

 Noen seksualforbrytere kan være kvalifisert til å bli løst fra sin plikt til å registrere seg som seksualforbrytere. Kvalifisering lettelse vil være avhengig av denne typen kriminalitet er begått. Hvis sex lovbryteren er kvalifisert, kan hun være i stand til å motta et rehabiliterings sertifikat. En rehabilitering sertifikat vil tillate en seksualforbryter for å slutte å oppdatere registeret. En person er kvalifisert for en 10 års sertifikat av rehabilitering etter forbrytelsen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha