Hva er regningen diskontering?

 Også kjent som en diskontering regning, er en regning diskontering en prosess som effektivt vil selge en regning til en bank eller lignende enhet for et beløp litt mindre enn den nominelle verdien og før utløpsdatoen i forbindelse med endringen. Skyldneren tilbyr betaling til den nye eieren av den nedsatte regningen i hele beløpet som opprinnelig avtalt. Denne tilnærmingen gjør utsteder av regningen for å motta penger før selve forfall forbundet med regningen, samtidig som muliggjør kjøperen å foreta en beskjeden fortjeneste mye på cash forhånd før Billa € ™ s klient.

 En av de enkleste måtene å forstå hvordan endringen fungerer er å diskontere en veksel utstedt av ABC selskapet å vurdere sin klient, XYZ Company. ABC selskapet bestemmer seg for å tjene penger på kontoen åpen med tanke på bruken av inntektene nå heller enn å gjøre senere. For dette formålet ABC nærmet en bank med et tilbud om å selge regningen for 90% av pålydende. Benken har utsikt transaksjonen og bestemmer seg for avtalen er gjennomførbart. Etter godkjenning, får ABC 90% av pålydende verdi av regningen og instruerer XYZ Selskapet for betaling til bank overføring. Når banken mottar full betaling av XYZ, er avtalen anses som fullstendig.

 Det er flere faktorer som går inn i en finansinstitusjon bør vurdere før du velger en regning rabatt transaksjon. Man har å gjøre med graden av risiko involvert i inngåelse av kjøpet. Dette betyr vanligvis å vurdere vedkommende å fastslå graden av risiko for at han eller hun vil enten gjøre opp regningen sent eller mislighold av gjelden helt skyldneren. Tiden som gjenstår før regningen forfaller er også en vurdering, med innstillinger i favør av kortere varighet mellom kjøp av instrumentet og mottar full betaling. Forutsatt finansinstitusjonen bestemmer at graden av risiko involvert er innenfor et akseptabelt område, kan transaksjonen fullføres og initiativtaker til utveksling motvirket av en avtalt andel av samlet pålydende verdi på fakturaen.

 En del av regningen diskontering prosedyre vil innebære etablering av en avtale mellom selger og kjøper av den kommersielle regningen. Vanligvis vilkårene for identifisering av kontrakten til å betale en prosentandel til selger, og også bestemmelser som beskytter kjøperen i tilfelle at regningen ikke er betalt på grunnlag av området er. Dette kan omfatte ileggelse av sent avgifter og andre avgifter, eller til og med ende selgeren er ansvarlig for full betaling av faktura diskontering forpliktelse dersom skyldneren misligholder utestående saldo.

  •  Et lovforslag rabatt er effektivt å selge en regning til en bank for et beløp litt mindre enn den nominelle verdien og før utløpsdatoen i forbindelse med endringen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha