Hva er Respimat®?

 Respimat® er en inhalator som brukes ved behandling av astma og andre luftveissykdommer. I motsetning til andre medikamentavleveringssystemer som anvender aerosol Respimat® brukt patron og en fjærmekanisme for medikament som skal administreres til lungene. Det finnes tre typer inhalatorer på markedet i dag: myk tåke inhalatorer, doseringsinhalatorer og tørrpulverinhalatorer. Bare Respimat® gir myke tåke inhalatorer.

 Før produksjonen av Respimat® KMI, pasienter hadde problemer med å synkronisere utgivelsen av stoffet med egne inhalasjoner. Følgelig, har den medisinske behandlingen ikke alltid er i samsvar med formålet med behandling av lungene. En grunn for en slik konflikt som aerosol tvinge medisin fra beholderen ukontrollert sky blast. Respimat® brukt enkel fjærmekanisme for å fordrive medisiner til lungene i en langsom, kontrollert frigjøring. Som et resultat Respimat® inhalatorer gi mer hjelp til lungene og brystet fordi pasienter kan være mer av de langsomme partikler mens MDI og DPI inhalatorer tillate å etablere høyere deler av stoffet i luftveiene inhalerer.

 Respimat® er også lett å bære og bruke. Enheten er ikke så tungvint som tradisjonelle inhalatorer og passer fint i en ryggsekk, lommen eller vesken. For en Respimat® SMI, må hetten vris til det klikker åpen. Etter åpning må en bruker for å sette inn munnstykket i hetten i hans eller hennes munn. Lukkerknappen er trykket med hans eller hennes pusten i 10 sekunder vil tillate medisin for å lindre ubehag forårsaket av astmaanfall eller luftveisinfeksjoner.

 Respimat® er også mindre stressende for den personen og har mindre miljøpåvirkning enn andre måter å åndedretts lettelse. Den langsomme utgytelse av stoffet setter mindre bompenger til bihulene og baksiden av halsen enn aerosolsky produsert utgitt MDI og DPI medisiner. I motsetning MDI inhalatorer, ikke Respimat® ikke bruke klorfluorkarboner. CFC-drivmidler i aerosoler, og, mens de er ufarlig for mennesker, bevis CFK ugunstig virkning på jorden ozonlaget.

 Montreal-protokollen, en internasjonal traktat i verk for å redusere KFK forårsaket mange selskaper til å vurdere andre alternativer til slippe aerosoler. Respimat® var det første selskapet til å gi en medisinsk utløsermekanisme i henhold til spenning frigjøres fra en kilde i stedet for en drivgass matet ved å vurdere KFK. Derfor noen leger og miljøvernere se enheten som en alternativ energikilde for inhalatorer og åndedrettsvern.

  •  Respimat inhalator er et merkenavn som brukes til å behandle astma.
  •  Mange forskjellige medikamenter blir brukt til behandling av astma, og de fleste er levert via en inhalator.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha