Hva er retningslinjer Guardianship?

 Vergemål lover kan variere fra jurisdiksjon til en annen. Vanligvis er det fire grunnleggende retningslinjer som vergemål nesten hver domstol er avhengig av egnetheten av klagerne, de personer som har søkt om å bestemme juridisk vergemål for mindreårige barn. Disse fire faktorene kan best beskrives som et positivt miljø, tidligere engasjement, nåtid deltakelse og personlig karakter. Mer spesifikke retningslinjer vergemål vil bli gjennomført i unike omstendigheter.

 Et positivt miljø er et kritisk element for dommeren når gjengi en beslutning om varetekt. Økonomiske ressurser, for eksempel muligheten til å gi barnet med essensen av bolig, mat, klær, helsestell og utdanning ville være nær toppen av de fleste varetekt retningslinje lister. Sikkerhetsfaktorer er også kritiske spørsmål også. Domstoler og dommere ta en dim bilde av omsorgssvikt eller overgrep mot barn, enten fysisk, mental, følelsesmessig eller seksuelt. Hvis sosialtjenesten eller politiet kalt inn for å etterforske påstander av denne typen, dommeren sannsynligvis ville en søker som kan ha vært en fest på oppførselen til en skadelig art diskvalifisere.

 Domstoler kan også oppmerksom på hvor mange tidligere engasjement som har hatt en eller begge av partene er ute etter med barnet å gjøre. I de fleste tilfeller en varetekt tvist mellom foreldre som skilles. Hvis en av foreldrene har vært kronisk fraværende fra childâ € ™ s liv eller avvises bevis for å bevise at den ene parten har hatt liten eller ingen kontakt med barnet i lengre tid uten gyldig grunn, kan retten mangler hensyntatt engasjement når du prøver å nå en beslutning varetekt.

 Den nåværende involvering av noen med foreldreretten til et barn er også en viktig faktor for retten. Aktivt involvert i en childâ € ™ s liv på en kontinuerlig og regelmessig er en av de mest kritiske av alle retningslinjer varetekt. Tiden noen er tilgjengelig til å bruke på den grunnleggende daglige omsorg og tilsyn med barnet er også viktig. Fordi rimelig tilgjengelig for barnet hele tiden, ikke bare viser engasjement for et barns vekst og trivsel, det bringer også til barnet en følelse av trygghet og selvtillit. Domstoler ta hensyn til behovet for foreldre å arbeide og tjene til livets opphold, men muligens et negativt syn på faktorer som hyppige forretningsreiser og vanlige 10- eller 12-timers dager.

 Endelig er personlig karakter av disse begjæringer om vergemål trolig den viktigste faktoren av alle retningslinjer varetekt. Barn lærer og deretter imitere atferden til autoriteter i deres liv, spesielt når de er unge. De fleste domstoler forventer de som ber om varetekt til voksenlivet, anstendig moral og en god del av stabilitet i stille sitt eget liv før barn i deres omsorg og kontroll. Kriminelle poster, rusmisbruk, utroskap, dårlig jobb historie og ikke betale gjeld er bare noen av faktorene som retten ville se for å avgjøre om en søker viser riktig karakter og personlige egenskaper vil ha en positiv innvirkning på et barn .

 Denne retningslinjer vergemål inkluderer store grunnleggende kvalifisering som nesten alle domstoler regelmessig foreta en appell til rettsavgjørelser, foreldreretten til barna. Mer spesifikke retningslinjer varetekt kan variere, avhengig av beliggenhet. Uvanlige situasjoner kan kalle for en ekstra barnefordelings retningslinjer og spesiell oppførsel kan ha en negativ effekt i noen tilfeller.

  •  Historien om en forelder omsorg for et barn vil påvirke omsorgen for barna.
  •  En forvarings foreldre eller verge kan lades med omsorgssvikt hvis de forlater et lite barn alene hjemme eller ta henne ellers i fare.
  •  Retningslinjene vergemål kan omfatte anbefalinger terapi som barn utvinne fra en følelsesmessig trauma.
  •  Den personlige karakter av en person som søker om varetekt er en viktig faktor for retningslinjer varetekt.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha