Hva er Retread Dekk?

 Også kjent som repetisjoner eller overhalt dekk, retread dekk som er eldre er malt over med et lag av gummi slitebanen. Disse regummierte regnes som en effektiv måte å resirkulere gamle bildekk og kutte ned på mengden av gummi som ender på søppelfyllinger. For folk som er på et strengt budsjett, kan dette regummierte også gjøre det mulig å erstatte utslitte dekk uten å kreve en stor del av kostnadene.

 Selv om den nøyaktige fremgangsmåten for regummiering et dekk er litt forskjellig fra en produsent til en annen, som involverer essensen av oppgaven med å ta et band som er i god stand og legge et lag av gummi på slitasjen på trå. Denne erstatning regummiering knyttet til det opprinnelige bandet med metoder som bidrar til å binde finér til den eldre bandet så sterk at det er vanskelig om ikke umulig å se forskjell på regummierte dekk og nye dekk. Adhesjonen kvalitet er også viktig som en sikkerhetsforanstaltning, siden bindingen sterk nok til å hindre at finér skal være løs etter en kort tids bruk.

 Regummierte dekk er laget for omtrent alle typer kjøretøy på hjul som reiser en offentlig vei. Auto er å gjøre en av de mest vanlige eksempler på biler som bruker regummierte dekk. Men det er ikke uvanlig for transportselskapene til å gjøre bruk av de regummierte dekk på både sin kortdistanse og langdistanse transport varebiler og store anlegg. På grunn av den velprøvde sikkerheten registrering av kvalitet regummierte dekk, er overbevist om at dekkene vil holde seg godt og gir en god del trygg reise for truckers.

 Generelt kan regummierte dekk koste alt fra en halv til to tredjedeler av prisen på nye dekk. For familier som må håndtere to biler, og også for å holde seg innenfor et budsjett, kjøpe regummierte bare er fornuftig. Den lavere kostnad bærer fordelen av en øket mengde av sikkerhet forblir ovenfor kjøretøy over linker som har meget lite gjenværende mønsterdybden.

 Mens mange produsenter gå langt for å sikre sine regummierte er av høyeste kvalitet, er det viktig å merke seg at noen retreaders gjøre litt mer enn oppfyller de grunnleggende kravene. Av denne grunn er det en god idé å undersøke hvordan en bestemt leverandør fornyet eldre dekk og på jakt etter produkter som bærer minst en begrenset garanti.

  •  Regummierte dekk er ofte billigere å kjøpe enn nye dekk.
  •  Regummierte dekk eldre band som er malt over med en finer gummibane.
  •  Regummierte dekk er en effektiv måte å resirkulere gamle bildekk og kutte ned på mengden av gummi i deponier.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha