Hva er Richie Brace®?

 En Richie Brace® er en skreddersydd ankel-fotortose enhet spesielt utviklet for å redusere smerte av kroniske ankel og fot problemer. Originalen ble skapt av Dr. Richie Brace® Douglas Richie i 1996 holdbar medisinsk Enheten bruker ulike materialer som plast, metall og elastisk støtte og stabilitet for pasienter med ulike foten skader. De opprinnelige utstyrsprodusenter innrykket for maksimal mobilitet, spesielt når det brukes av idrettsutøvere.

 Disse bukseseler er vanligvis bæres under utvinningen fra en skade, men de kan brukes på ubestemt tid av folk med flate føtter, foten misdannelser, droppfot, og kronisk dyp smerte i foten. Richie Brace® Flere modeller er tilgjengelige, avhengig av type skade og formålet med spenne. Modellene varierer i høyde på bare ankelstøtte til stabilitet av benet.

 Disse brakettene er ofte valgt av leger på grunn av deres tidligere banerekord på suksess og letthet. I motsetning til de massive AFO modeller, flytter denne enheten med foten og ankelen for å bidra til å sikre en jevn, normal. Richie Brace® er spesielt dimensjonert for å passe inn i vanlige sko uten å øke størrelsen. Braketten kan også bli modifisert for å tillate bevegelse i foten og ankelen grense.

 Custom Richie Braces® bli kastet ut negativt inntrykk kaster. I noen tilfeller er det støpte laget ved hjelp av gips splinter, men for de fleste pasienter, er en spesiell støpe sokk det beste alternativet. Ved hjelp av dette alternativet, podiatrist som foreskrevet Richie Brace ville være en beskyttende, plastpose på pasientens fot. Dette vil da være dekket med et spesielt sokk som herder hurtig i formen på foten. Siden sokken er tynn, kan legen markere punkter av interesse som tær og ankler og deretter nøye klippe bort herdet gips.

 Når den negative inntrykk samlet skuespillerne kan fjernes for å starte et eget laboratorium for bygging av Richie Brace®. Flere laboratorier i USA og Canada har myndighet til å gjøre denne enheten. Disse selskapene tilbyr også restaurering og reparasjon. I mange tilfeller er kostnadene for den varige medisinsk utstyr er dekket av helseforsikring programmer.

 Familien til Richie Braces® inkluderer også en over-the-counter, uten at modellen kan brukes til størrelse. Denne enheten kan bli funnet i drugstores, men blir ofte delt inn i et sykehus eller klinikk etter en alvorlig forstuing. Denne type Richie Brace® justeres ved hjelp av en passende størrelse basisplate og justerbart dimensjonering band. Denne typen seler er ofte foreskrevet for å behandle brudd eller forstuing. Over-the-counter Richie Braces® kan brukes for midlertidig støtte, mens en modifisert Richie Brace® er under bygging.

  •  En tilpasset Richie Brace er bare tilgjengelig på resept fra en podiatrist.
  •  Richie Brace® er designet for å avlaste foten og ankelen smerte på lang sikt.
  •  En Richie Brace kan bidra til å helbrede en forstuet ankel, men problemet kan komme tilbake hvis det var forårsaket av en pronasjon problem eller ustabil gangart.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha