Hva er rollen til jordbruket i økonomisk utvikling?

 Den rollen landbruket i den økonomiske utviklingen er mangefasettert. Mat og relaterte landbruket selskaper har potensial til å mate en nasjon, jobbmuligheter og bidra til skattemessig verdi av lokale og nasjonale myndigheter. Utviklingsland kan drastisk redusere fattigdom gjennom innsats for å øke landbruksnæring vekst. Studier viser at innsatsen uansett om et utviklingsland er rik eller fattig, målrettet for å tillate landbrukssektoren til å vokse i samme retning: mindre fattigdom, bedre mat, og økt eksport.

 Historisk sett som å øke befolkningen, både nasjonalt og internasjonalt, behovet for mer rikelig og unike mat kilder øker også. Når det gjelder landbruket i økonomisk utvikling, til land med unike naturressurser nytte av bestemmelsen av de resulterende landbruksprodukter til andre land og regioner. For eksempel, i det 20. århundre, for å produsere spesifikke for folket i Chile ble ønsket av innbyggerne i USA og nabolandene. Chile kapitalisert på etterspørselen etter sine landbruksprodukter, og de resulterende eksportinntekter forbedret økonomiske omstendigheter. Etterspørselen etter Chiles produksjon hjulpet vokse gårder, øke arbeidsplasser, og legge til brutto nasjonalprodukt av landet.

 Som sett i den tidlige historien til USA, mange land begynne å bygge den økonomiske styrke og internasjonal handel gjennom jordbruk. Når et land blir sterkere når det gjelder økonomien, mange tyr til mer avanserte bedrifter og handel alternativer, for eksempel naturressurser, teknologi og industriprodukter. Færre innbyggere produsere landbruksprodukter for en levende. Økonomisk vekst naturlig produserer høyere gjennomsnittlig inntekt, mer avansert og stabil infrastruktur og bedre treningsmuligheter. Innbyggerne kan utvide eneste måte å skaffe forsyninger og søke mot å oppfylle ønsker og interesser, inkludert eksotiske matvarer, importert fibre og andre landbruksprodukter fra hele verden.

 Endringer i gjennomsnittlig inntekt og utgifter ferdigheter blant innbyggerne i de mer utviklede landene tilbyr muligheter for utviklingsland. Som sine forgjengere, kan disse utviklingsland bruker naturlige midler for å øke handelen med andre land. I tillegg til de eksotiske eller unike produkter, utviklingsland leverer også flere butikker av stifter som korn og naturlige fibre. Ikke bare må den rollen landbruket i økonomisk utvikling for å øke virksomheten for de spesifikke produkter, men også bidrar til å bygge handelsforbindelser og utvikle markeder for fremtidige varer og tjenester, ikke-landbruksvarer.

 Selv om internasjonal handel er viktig, lokalsamfunn ofte føle virkningene av landbruket i økonomisk utvikling, lenge før effektene blir sett i nasjonal målestokk. En enkelt gård kan tilby et par eller noen få dusin arbeidsplasser for lokalbefolkningen, samt gi sunn, rikelig mat for beboerne. Betalt skatt på eiendom, produktene selges, og den påfølgende gården inntekter bidra til økt skatteinntekter for samfunnet, og gir støtte til samfunnet programmer og kritisk infrastruktur. Flere gårder i samme område naturligvis ha en større innvirkning på lokalsamfunnet. Utvide landbruksvekst å ta en hel provins, region eller andre regioner vil begynne å påvirke økonomiske forhold på nasjonalt nivå.

  •  Kinesiske bønder.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha