Hva er Rosacea Soap?

 Rosacea er en uhelbredelig hudsykdom vanligvis påvirker lyshudet folk 30-60 år gammel. Det fører til en rød, rød og betent ansikt hudfarge og er ofte forbundet med akne. Rosacea såpe er en mild rensemelk spesielt utviklet for å lindre symptomene på denne tilstanden. Den er tilgjengelig over disk, online, eller kan gjøres hjemme. Ikke alle disse såper fungerer like godt for alle.

 En god rosacea såpe vil være skånsom mot huden, vil ikke tette porene, eller overdreven tørking. Produkter av mindre enn 10% såpe som lett skylling, en nøytral pH-verdi, og dens hypoallergeniske herved anbefalt. Non-såpe rensemidler kan også være et alternativ for rosacea lider. For å unngå å utløse en rosacea blusse opp, leger anbefaler å unngå produkter med alkohol, trollhassel, duft, mentol, eteriske oljer, peppermynte eller eucalyptus olje.

 De med normal eller kombinert hud kan være lurt å prøve en cleanser utviklet for sensitiv hud. En kremet, lav Foaming Cleanser er det beste valget for de som har ekstremt tørr hud. Denne type rosacea såpe etterlater en tynn film på huden for å holde på fuktigheten. Personer med fet hud kan prøve en mild såpe, men sørg for å unngå å skrubbe for hardt eller tilstanden kan forverres.

 For de som ikke er i stand til å få en kommersiell rosacea såpe som fungerer for dem å finne, mange spesielle, håndlagde såper for rosacea selges på nettet. Noen har tindved krydder i sine formuleringer. Selv om skaperne av rosacea såpe med tindved hevder det er en veldig skånsom og effektiv renere, mange rosacea lider uenige. De sier det gjør huden mer rød, betent, og dehydrert enn det var til å begynne med. Andre synes det er veldig nyttig.

 Kolloidalt havremel, et alternativ til kommersielle såper for rosacea, er billig og lett å bruke. Ganske mange mennesker med rosacea si at det fungerer godt rødhet og betennelse i huden for å få ned. For å kunne bruke kolloidalt havremel, kan litt varmt vann blandes med kolloidalt havremel å lage en rennende lime. Dette kan så brukes som hvilken som helst annen detergent. Andre gjør det selv hjemmelagde rosacea såpe oppskrifter er tilgjengelig på nettet eller i selvhjelpsbøker om rosacea.

 Ingen type rosacea såpe vil fungere for alle med denne tilstanden. Det er ofte nødvendig å prøve de ulike produktene før du finner en som hjelper. Støttegrupper, on- og off-line, er et godt sted å begynne å lære om rosacea såpe alternativer.

  •  Kolloidalt havremel bidrar til å redusere rødhet og betennelse.
  •  Såper med Geitvedslekten kan bidra til å lindre symptomene på rosacea.
  •  En fuktighetsgivende, lavtskummende rengjøringsmiddel er best for personer med tørr hud.
  •  Rosacea såpe bør være beroligende for huden og holder den fuktig.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha